FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Προοδευτική 2-0: Φουλ για τετράδα

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας νίκησε 2-0 την Προοδευτική και ισοβαθμεί πλέον στην 4η θέση με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν αγώνα λιγότερο. Οι «πράσινοι» του Νίκου Γκρίλλα, πίεσαν από την αρχή, όμως ο Σταθόπουλος απέκρουσε αρχικά  το σουτ του Τσαντίλη από κοντά και εν συνεχεία την κεφαλιά του Παπαγεωργίου.

Τελικά, στο 30΄ ο Κύτταρης, μετά από κόρνερ του Τσαντίλη,  με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Και στο 40΄ ο Τριανταφύλλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε  το 2-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Νικολετάκης νικήθηκε από τον Δασκαλόπουλο και στο 75’ το σουτ του Δαβουρλή, αφού κόντραρε, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (87’ Κότσιφας), Κύτταρης, Τσίγκρηλας Δ., Γκρίλλας (71’ Δαβουρλής), Τριανταφύλλης, Τσίγκρηλας Π. (89’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Καραχάλιος (67’ Γαλανόπουλος)

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (77’ Μπιτούνης), Λιακόπουλος, Μούζος, Βασιλόπουλος (46’ Κατσιμιτσήρης), Βαλογιάννης, Ορλώφ, Σαρανταυγάς , Πρωινός (Σάμαρης), Αποστολόπουλος, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος