FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ολυμπιακός Σαβαλίων 2-2: «Πόλεμος» για τη φάση του 95ου λεπτού

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο βοηθός Δημητρακόπουλος άλλαξε την απόφασή  του, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 2-2 και το ματς διεκόπη για 10 λεπτά

Ενιπέας και Ολυμπιακός Σαβαλίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 χθες στο γήπεδο του Χειμαδιού με τους γηπεδούχους να «βράζουν»  κατά του βοηθού Δημητρακόπουλου, για τη φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο 95ο λεπτό.

Οι  «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 16’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαντίλη (διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός ότι το φάουλ έπρεπε να δοθεί ανάποδα), ενώ στο 35’ το απευθείας φάουλ του Μαρκόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ ο Ενιπέας πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με συρτό σουτ του Παπαγεωργίου από το ύψος της μεγάλης  περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 65΄μειώσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράμπελα, στο οποίο υπέπεσε ο Βαγγόπουλος. Στο 95ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Μετά από διεκδίκηση της μπάλας του Καράμπελα με τον Γαλανόπουλο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πλάγιο άουτ υπέρ του Ενιπέα, όπως υπέδειξε ο βοηθός Δημητρακόπουλος. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκε έντονα ζητώντας φάουλ και αντίκρισε δύο κίτρινες για διαμαρτυρία  από τον διαιτητή Χρήστο Κούλη.

Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο βοηθός άλλαξε την απόφαση του και έδωσε το πλάγιο υπέρ των φιλοξενούμενων!  Στην εξέλιξη της φάσης, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Λάμπης Μαρκόπουλος και ο Σαββανίδης με κεφαλιά «δυναμίτη» ισοφάρισε 2-2. Αμέσως μετά, φίλαθλος του Ενιπέα επιτέθηκε στο βοηθό Δημητρακόπουλο και το ματς διεκόπη για 10 λεπτά περίπου. Στην επανέναρξη, παίχτηκαν λίγα δευτερόλεπτα και ο Κούλης σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (85’ Γκουβέρος), Κύτταρης, Τσίγκρηλας Δ., Γκρίλλας (90’ Δαβουρλής), Τριανταφύλλης, Τσίγκρηλας Π., Παπαγεωργίου (65’ Μπιλάι), Καραχάλιος (78’ Γαλανόπουλος).

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Μπογονικολός, Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Τσακοπιάκος Θ. (87’ Λαμπρόπουλος), Τσουκαλάς, Τσακοπιάκος Κ., Γεωργίου, Κολτσίδας, Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος (57’ Καράμπελας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος