FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Νίκη Τραγανού 1-1: Μοιρασιά στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενιπέας και Νίκη Τραγανού μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς χθες στο Λαντζόι, με τον Ενιπέα να υποχωρεί στην τέταρτη θέση (σε ισοβαθμία με τον Ξενοφώντα) και τη Νίκη να… αρνείται να χάσει ακόμα και τώρα που είναι αδιάφορη βαθμολογικά! Στο α΄ ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες αλλά είχαμε ένα γκολ από πλευράς Ενιπέα. Καταρχάς, στο 25΄ ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιόπουλου ως οφσάιντ, γεγονός που έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων. Στο 40΄ ο Ενιπέας σκόραρε στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαντίλη και αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία (1-0). Στις αρχές της επανάληψης ο Δούλος σούταρε λίγο άουτ μέσα από την περιοχή και στο 55΄ ο Τριανταφύλλης, ύστερα από σέντρα του Τσαντίλη, σημάδεψε το δοκάρι.  Η Νίκη ισοφάρισε τελικά στο 60΄ με κεφαλιά του Μπελεκούκια,  μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δυο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία. Στο 70΄ ο Μάζης από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 85΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά (απέκρουσε ο Δασκαλόπουλος).

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης (15’ λ.τρ. Καλαντζής – 70’ Ραυτόπουλος), Μάζης (78’ Π. Τσίγκρηλας), Γκρίλλας, Δ. Τσίγκρηλας , Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Νίκη: Αντωνόπουλος,  Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος, Καλογερόπουλος (72’ Παρασκευόπουλος), Δούλος, Δ. Κολοτούρος (90+’ Στ.  Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (90΄Παπαχριστόπουλος), Ν. Κολοτούρος (90’ +Βουρτσάνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος