FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Κουρτέσι 2-1: Τρίποντο με ανατροπή

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας νίκησε με ανατροπή το Κουρτέσι 2-1 και ισοβαθμεί πλέον στην τρίτη θέση και με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα προηγήθηκε στο σκορ με τον Ανδρέα Κωστόπουλο στο 18’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν ο Κουρλός στο 35’ σημάδεψε το δοκάρι του Δασκαλόπουλου. Ο Ενιπέας έχασε επίσης ευκαιρίες με τους Τριανταφύλλη, Παπαγεωργίου και Κύτταρη, ώσπου στο 43΄ ο Δ. Τσίγκρηλας με  σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε 1-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ οι πράσινοι του Νίκου Γκρίλλα  έφτασαν στην ανατροπή με το δυνατό σουτ του Δαλαβούρα. Ο ΑΠΟΚ είχε στο 75΄ απευθείας φάουλ του Καρακίτσου στο οριζόντιο δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ  να ισοφαρίσει με τον Κουλούρη.

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (87’ Τριανταφυλλίδης), Κωτσάκης, Κύτταρης, Καραχάλιος (75’ Κότσιφας), Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κόστα, Κουρλός, Δημητρουλόπουλος, Κωστόπουλος, Κόσκορης (72’ Καρακίτσος), Κουλούρης, Κουργιαλάς (46’ Λυκουργιώτης), Καπώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος