FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Δόξα Ν.Μ. 5-0: «Πράσινη» καταιγίδα στο Λαντζόι

Ημερομηνία: 09-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απίστευτη εξέλιξη ως προς το εύρος του σκορ είχε το ντέρμπι Ενιπέα-Δόξας με το τελικό 5-0 να φαντάζει ως «Βατερλό» της ομάδας της Ν. Μανολάδας. Ο Ενιπέας ήταν ο μέγας νικητής του αγώνα και μπήκε στην τετράδα, εκτοπίζοντας τους μελανόλευκους. Για τη Δόξα ο αγώνας ξεκίνησε καλά αφού στο 7΄ σουτ του Παντελή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και εξοστρακίστηκε άουτ. Όμως ο Πάνος Τσίγκρηλας στο 9΄ άρχισε το προσωπικό του σόου καθώς άνοιξε το σκορ με πλασέ, σε σέντρα του Τσαντίλη (1-0).

Στο 10΄ ο ίδιος παίκτης ξέφυγε από την υπνωτισμένη άμυνα των αντιπάλων και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Ακολούθησε ένα δεύτερο σουτ πάλι του Παντελή στο οριζόντιο δοκάρι και στο 23΄ σε φάουλ του Τσαντίλη ο Πυρρής με αυτογκόλ έκανε το 3-0. Υπάρχουν άλλες δύο χαμένες ευκαιρίες της Δόξας, εκ των οποίων η δεύτερη του Μηλαδόπουλου στο 28΄, ήταν χαρακτηριστική της γκίνιας των φιλοξενουμένων.

Ο Γιώργος Λαγός με δύο αλλαγές προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα στην άμυνά του. Όμως ακολούθησε νέο γκολ του Π. Τσίγκρηλα στο 35΄ όταν μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Πυρρή. Το δοθέν πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 4-0.

Άλλο ένα στην επανάληψη

Στην επανάληψη άνοιξε το παιχνίδι, ισορρόπησε, αλλά ο Τσαντίλης στο 55΄ και 62΄είχε δύο καλά σουτ άουτ και στο 65΄ τον μιμήθηκε ο Λιούρης. Το σκορ έκλεισε στο 78΄ με ωραίο σουτ του Παπαγεωργίου εκτός περιοχής (5-0),  ενώ στο 85΄ σουτ του Καραχάλιου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, στο 89΄ ο Δασκαλόπουλος είπε «όχι» σε πλασέ του Γούρμου.

Ξεχώρισαν οι αδερφοί Δημήτρης και Παναγιώτης Τσίγκρηλας σε άμυνα και επίθεση, ο αεικίνητος Γκρίλλας και ο δημιουργικός Τσαντίλης, ενώ ο Βαγγόπουλος ήταν απροσπέλαστος. Από τη Δόξα διασώθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Χρυσανθόπουλος, Κριμπάς. Άριστος ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος.

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (75΄ Καραχάλιος), Κωτσάκης, Κύτταρης (78΄ Τριανταφυλλίδης), Γκρίλλας, Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας (80΄ Κότσιφας), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Σιούλας, Μαργαρώνης (70΄ Μπλετσάκης), Χρυσανθόπουλος, Πυρρής (35΄ Σδρόλιας), Κριμπάς, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (30΄ Λιούρης),Παντελής, Παπαδάτος, Γούρμος.

 

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος