FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ατρόμητος 3-1: Μετά τα δοκάρια, ήρθαν και τα γκολ!

Ημερομηνία: 16-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ενιπέας κόντρα στον Ατρόμητο Καβασίλων με 3-1, χθες στο γήπεδο του Χειμαδιού.  Μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα είχε  τρία δοκάρια πριν σκοράρει!

Το πρώτο ήταν στο 15΄ με τον Τσαντίλη να κάνει τη σέντρα, τη μπάλα να βρίσκει σε αμυνόμενο και να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 25΄ το σουτ του Τριανταφύλλη είχε την ίδια κατάληξη, ώσπου στο 30΄ ο Ατρόμητος, κόντρα στη ροή του αγώνα, μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ραυτόπουλο.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ν. Γκρίλλα πίεσε και έφτασε στην ανατροπή. Πρώτα, ο Γκρίλλας σημάδεψε στο 48΄ και αυτός το δοκάρι και στο 50΄ η γκίνια έσπασε για τους πράσινους, με κεφαλιά του Τριανταφύλλη (1-1). Στον 66΄ ο Π. Τσίγκρηλας έκανε το 2-1 και στο 79΄ ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

 

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (81’ Γκουβέρος), Κωτσάκης, Δαβουρλής, Γκρίλλας, Κύτταρης (46’ Καραχάλιος), Αγριδιώτης (46’ Τσίγκρηλας Π.), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.

Ατρόμητος: Κολίντζας, Χατζηγιάννης, Δημητρίου, Κορκός, Μουσερής, Καλουτάς, Ραυτόπουλος, Γκίνης, Ντούγκας (69’ Αθανασούλης), Γεωργόπουλος, Ζωγόπουλος (57’ Παπαδόπουλος Ι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος