FOLLOW US: facebook twitter

Ενημερωτική εκδήλωση στην Ανδραβίδα από τους ΑΝΕΛ Ηλείας για τα τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ

Ημερομηνία: 14-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

anel-ekdilwsi-andravida-troxaia-kok

Μια επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παραβατικότητα του Κ.Ο.Κ και τα τροχαία δυστυχήματα που διαδραματίστηκαν στην Εθνική οδό Πύργου Πατρών το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ανδραβίδας.  Εμπνευστής και διοργανωτής ήταν ο Τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Νίκος Καπατσούλιας Νίκος μαζί με τον  Γεράσιμο Καγκελάρη, οι οποίοι συναντήθηκαν και συναποφάσισαν με τον Πρόεδρο της ΟΕΠΕ Ηλείας, μέλος του Εθν. Συμβουλίου και Περιφερειάρχη Κοιν. Αλλυλεγγύης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τάκη Τσιλιμίγκρα την υλοποίηση της ημερίδας.
Ομιλητές ήσαν ο Δ/της τροχαίας Αμαλιάδας κ. Γέωργιος Καραντζάς συνοδευόμενος απο τον συνεργάτη του κ. Αναστόπουλο ο οποίος έκανε λεπτομερή επισήμανση των λαθών που κάνουν οι οδηγοί , καθώς και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου- Ολυμπίας και  πρώην Δ/ντης της χειρουργικής πτέρυγας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Βαγγέλης Παπαγεωργίου που κατέθεσε τη δική του ιατρική εμπειρία στο Νοσοκομείο από τα τροχαία, αφού πολλά έχουν δει τα μάτια του!

anel-ekdilwsi-andravida-troxaia-kok2
Τον συντονισμό της εκδήλωσης, είχε ο κ. Τσιλιμίγκρας.
Χαιρετισμό απηύθυναν οι:
Ανθόπουλος Ευστάθιος γραμματέας του τομέα Προστασίας του Πολίτη ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του διάβασε και μετέφερε και τον χαιρετισμό του αναπληρωτή Γραμματέα Υπ. Εσωτερικών κου Φιλλιπάκου Τζαννέτου
Ο υπ. Βουλευτής μέλος του ΕΦΕΤ και αναπληρωτής γραμματέας τομέα Αγροτικού κ.  Νικόλαος Κατσαμπέρης
Το μέλος της Νεολαίας των ΑΝΕΛ κ. Χρήστος Μυλωνάκης
Ο Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Χαρ/μπος Δημόπουλος
Ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηλείας κ. Παναγιώτης Ζέβλας
Η Δ/ντρια του δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας κα Μαριάνα Στεργίου
Ο Πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων Ανδραβίδας κ. Διονύσης Μποβολέτης
Ο Πρόεδρος της ομάδας ΔΑΦΝΗ Ανδραβίδας κ. Γιώργος Τσουραπάς

anel-ekdilwsi-andravida-troxaia-kok3
Κλείνοντας ο κος Τσιλιμίγκρας ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηλείας κο Κων/νο Στεφανόπουλο ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα τω ΑΝΕΛ και παρότρυνε τον κο Καραντζά προκειμένου συνδράμει στην ενημέρωση, επίσης τον κ. Βαγγέλη Παπαγεωργίου  για την ιατρική και επιστημονικά χειρουργική ανάλυση,  τον κ. Παναγιώτη  Καραδήμα και τον κ. Βαγγέλη Παρασκευάκο  οι οποίοι παραχώρησαν την μικροφωνική και τον προτζέκτορα διευκολύνοντας την παρουσίαση. Τέλος ευχαρίστησε και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ Ηλείας κ. Αναστάσιο Αράπογλου – τομεάρχη Αμυνας και Εθνικών θεμάτων, τον κ. Αθανάσιο Αντωνόπουλο- υπεύθυνο γραφείου ΑΝ.ΕΛ του Νομού μας, τον κ. Σπυρο Αντωνόπουλο  υπεύθυνο φωτογραφίας, την κα  Μαρία Δημοπούλου τομεάρχη τουρισμού, τον κ. Χρήστο  Παναγόπουλο . την κ. Δήμητρα  Παναγοπούλου – τομεάρχες  αγροτικού και εμπορίου και τους κ.κ  Καπατσούλια,  Καγκελάρη και Μυλωνάκη.
Καταλήγοντας τόνισε ότι «ευελπιστούμε οι συμπολίτες μας να μεταφέρουν το μήνυμα της σημερινής ημερίδας και να αποφεύγουμε τέτοιες άσχημες καταστάσεις που αφήνουν πίσω τους πίκρες και απώλειες αγαπημένων ανθρώπων»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος