FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για το Erasmus + στο ΣΔΕ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 31-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Εκπαιδευόμενες κι εκπαιδευόμενοι, περιστοιχίζουν το Γάλλο φιλοξενούμενου του ΣΔΕ στην Αμαλιάδα, Loïc Le Glanec.

 

Ενημέρωση για το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας Erasmus+ παρείχε στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Αμαλιάδος, ο εκπρόσωπος του οργανισμού MFR στη Γαλλία κ. Loic Le Glanec. Τον κ. L. Le Glanec υποδέχθηκαν στο ΣΔΕ Αμαλιάδος οι εκπαιδευτές (Γρηγορία Γκάτση – Ελληνικός Γραμματισμός, Γεωργία Βασιλοπούλου – Πληροφορικός Γραμματισμός, Σπυριδούλα Αλεξίου – Αγγλικός Γραμματισμός, Δημήτρης Λαϊνάς- Αριθμητικός Γραμματισμός, Ολυμπία Ράλλη-Αισθητική & Πολιτισμική Αγωγή και Ελένη Ροΐδη- Ψυχολόγος), οι οποίοι τον ξενάγησαν στους χώρους του σχολείου παρουσιάζοντάς του και τα σχέδια δράσης που προετοιμάζουν οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Αμαλιάδος.

Εκπαιδεύτριες του ΣΔΕ Στην Αμαλιάδα με το Loic, εκπρόσωπο του οργανισμού MFR Force (Γαλλία). Στα δεξιά, ο Μαθηματικός του σχολείου, Δημήτριος Λαϊνάς.

 

Η ενημέρωση των εκπαιδευομένων έγινε στα Αγγλικά με παράλληλη διερμηνεία από την εκπαιδεύτρια του Αγγλικού Γραμματισμού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. L. Le Glanec ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους για τον τρόπο λειτουργίας αντίστοιχων σχολείων και οργανισμών στη Γαλλία, την υλοποίηση των σχεδίων  ευρωπαϊκής κινητικότητας, καθώς και τα οφέλη που θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοια σχέδια δράσης.

Η ενημέρωση των εκπαιδευομένων από τον Loïc Le Glanec έγινε στα Αγγλικά, με διερμηνεία από την εκπαιδεύτρια του Αγγλικού Γραμματισμού, Σπυριδούλα Αλεξίου (δεξιά).

 

Ο κ. L. Le Glanec απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των εκπαιδευομένων, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το ΣΔΕ Αμαλιάδος και Πύργου, προκειμένου να συζητηθεί και να υλοποιηθεί σχέδιο ευρωπαϊκής κινητικότητας σε συνεργασία με τον αντίστοιχο οργανισμό MFR στη Γαλλία, μέσω του οποίου θα ενισχυθεί η ανταλλαγή καλών πρακτικών και εμπειρίας εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων ΣΔΕ Πύργου και Αμαλιάδος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος