FOLLOW US: facebook twitter

Ενημέρωση για τις δημοτικές επιχειρήσεις τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 16-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

ds-pyrgou

Ενημέρωση για την πορεία και τις δράσεις της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου «ΔΗΚΕΠ», της Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΕΠ.ΑΕ.ΟΤΑ», της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πύργου «ΔΕΥΑΠ» και του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου» από τους Προέδρους αυτών θα γίνει τη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα στη διάρκεια τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφορούν την λήψη αποφάσεων έγκρισης τροποποίησης του προϋπολογισμού, της πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, της κατανομής γ’ δόσης 2016 ποσού 130.114 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων και των εξόδων κίνησης των σχολικών τροχονόμων (Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου) αλλά και της παράτασης προθεσμίας των έργων «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση Λίμνες της Τ.Κ. Αλφειούσας» και της προθεσμίας παροχής υπηρεσιών για την εργασία «Δημιουργία ψηφιακού ρυμοτομικού χάρτη & γεωχωρικής βάσης δεδομένων της πολης του Πύργου έως 31/12/2019».

Επιπλέον, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης του απολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», του πρωτοκόλλου προσωρινής- οριστικής παραλαβής του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία στην Τ.Κ. Παλαιοβαρβάσαινας» καθώς και λήψη απόφασης ορισμού υπεύθυνου για το έργο «Αλλαγή χρήσης Δομικής και Μορφολογικής Αποκατάστασης κτιρίου Υπνωτηρίων ΟΣΕ Πύργου Ηλείας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος