FOLLOW US: facebook twitter

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Μετά τους φοιτητές, στηρίζει και τους συνταξιούχους

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:

Κοντά στα μέλη του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας. Σε μια νέα κίνηση μετά τους φοιτητές, παρέδωσε λίστα καταστημάτων που παρέχουν εκπτώσεις για τους συνταξιούχους. Αυτές θα ενεργοποιούνται με την επίδειξη της σχετικής κάρτας που θα έχουν τα μέλη του συλλόγου.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη των ΔΣ των δύο συλλόγων χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, ανέφερε ότι «… μετά τη λίστα που δώσαμε στο σύλλογο των φοιτητών, σήμερα (σ.σ. χθες) είμαστε εδώ με το σύλλογο των συνταξιούχων για να τους δώσουμε τη λίστα με τα καταστήματα της πόλης, που θα έχουν για όλο το χρόνο, εκπτώσεις για τους συνταξιούχους.

Ο σύλλογος θα εκδώσει κάρτα με την οποία θα πηγαίνουν στα συγκεκριμένα καταστήματα και θα ψωνίζουν με την ανάλογη έκπτωση. Είναι μια κίνηση για να τονώσουμε την αγορά, αλλά και να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στα καταστήματά μας να ψωνίσει και να μείνουν τα χρήματα στον τόπο μας. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε και άλλες κινήσεις για να μπορούν οι ευπαθείς ομάδες να κάνουν τις αγορές τους ποιοτικά και σε χαμηλότερες τιμές».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αμαλιάδας, Γιάννης Ζώης, ευχαρίστησε τον κ. Σιαψάλη για την αποδοχή της πρότασης. «Έγινε άμεσα αποδεκτή, καθώς έτσι προωθείται το έργο που κάνουμε για να βοηθήσουμε την περιοχή, ώστε να μείνουν τα χρήματα στον τόπο μας και να βοηθηθεί ο Εμπορικός Σύλλογος και οι συνταξιούχοι, που θα δουν μια ελάφρυνση στα έξοδά τους. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μια ανάλογη συνεργασία και με τον Ιατρικό Σύλλογο. Μια τέτοια συνεργασία είναι πρωτόγνωρη για την περιοχή της Αμαλιάδας και θα ανοίξει νέους δρόμους συνεργασίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος