FOLLOW US: facebook twitter

Εμβολιασμοί παιδιών Ρομά, στους δήμους Ήλιδας και Πηνειού από το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την 6η Υ.ΠΕ., θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες παιδιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμοί παιδιών Ρομά, στους δήμους Ήλιδας και Πηνειού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, θα εξεταστούν και θα εμβολιαστούν παιδιά Ρομά, στις περιοχές Λευκοχώρι και Τραγανό (στο Δήμο Πηνειού). Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν παιδιατρικές εξετάσεις και στον δήμο Ήλιδας, στην περιοχή Κέντρο. Την επομένη, 6 Ιουλίου, θα εξεταστούν και θα εμβολιαστούν παιδιά Ρομά στον δήμο Ήλιδας, στην περιοχή Παπακαυκά. Την ίδια ημέρα θα γίνουν εξετάσεις σε παιδιά Ρομά στον δήμο Πηνειού (περιοχή Γαστούνης).

Το πρόγραμμα στο Δήμο Ήλιδας και την περιοχή Παπακαυκά (την Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί μέσω του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, και την υποστήριξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, της 117 Πτέρυγας Μάχης, του Τοπικού Τμήματος Αμαλιάδος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ήλιδας στο 2622024187 ή να προσέλθετε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας, που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή 21.

Δωρεάν εξετάσεις στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, Κοινότητα Λάμπειας (Δίβρη)

Στα πλαίσια του προγράμματος «Υγεία για Όλους», το Σάββατο, 7 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στην κοινότητα Λάμπειας (Δίβρη). Θα γίνει παθολογικός και καρδιολογικός έλεγχος στους κατοίκους της κοινότητας, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου – καρδιογράφου, καθώς και ενδοκρινολογικός έλεγχος (screening, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου). Επίσης, στις γυναίκες θα γίνει γυναικολογικός έλεγχος, με λήψη κολπικού επιχρίσματος (test pap) και διακολπικό υπέρηχο.

Οι παραπάνω δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η Υ.ΠΕ., τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου και τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος