FOLLOW US: facebook twitter

Ελπίζει το Χάβαρι, «φωνάζει» το Κουρτέσι

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari-2017

Χάβαρι-Κουρτέσι  1-0

Το Χάβαρι κέρδισε 1-0 το Κουρτέσι και ελπίζει πλέον βάσιμα στην απευθείας παραμονή, σε αντίθεση με το Κουρτέσι που μπήκε σε περιπέτειες, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι. Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΠΟΚ θα συνεδριάσει σήμερα με αφορμή τη σφαγιαστική, όπως τη χαρακτηρίζει, διαιτησία στο Χάβαρι και σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα!

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις και στο α΄ ημίχρονο οι μελανόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ με ένα σουτ του Καμαρινού που κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 55’ ο Ντίνος Καπώνης είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Γκατζόπουλο  για εξύβριση των Θείων.

Το Χάβαρι, με παίκτη παραπάνω, σκόραρε εν τέλει στο 75’ μετά από δυνατό πλάγιο του Κώστα Ρούνη και κεφαλιά του Δόση. Ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα  για επιθετικό φάουλ του Δόση στον Τσιβγινίδη στη φάση του γκολ.

Χάβαρι: Ρούνης Π., Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ρούνης Κ., Καμαρινός, Αργυρόπουλος, Κυριαζής, Καραπάνος (53’ Δόσης), Σταυρούλιας (88’ Μπερούκας), Μπατζακόπουλος (53’ Ραυτόπουλος).

Κουρτέσι: Τσαγρής, Φιλιππακόπουλος, Κόστα, Μούζος, Τσιβγινίδης, Κουργιαλάς Κ. (77’ Σαρανταυγάς), Κωστόπουλος Α. (73’ Κουργιαλάς Δ.), Γκοτσούλιας, Μπακάλης, Καπώνης, Κράγκαρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος