FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΜΕ Ηλείας: Στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:

elme-damarturia-diorismoi2

Ανακοίνωση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Το Δ.Σ.της ΕΛΜΕ Ηλείας καλεί όλους τους συναδέλφους τους καθηγητές, να στηρίξουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις που ξεδιπλώνονται αυτές τις ημέρες και μεταξύ άλλων τονίζουν:

«Οι αγρότες δίνουν ένα δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους!

Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, που θα αφήσει χιλιάδες αγρότες ανασφάλιστους, η αύξηση της φορολογίας και του κόστους καλλιέργειας, θα έχουν σαν αποτέλεσμα το ξεκλήρισμα χιλιάδων και την συγκέντρωση της παραγωγής σε λίγα χέρια, μεγαλοαγροτών-καπιταλιστών, σύγχρονων τσιφλικάδων, με δραματικές συνέπειες για το κόστος και την ποιότητα της διατροφής των εργαζομένων στις πόλεις.

 Έχουμε όλοι μαζί, εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, να αντιπαλέψουμε από κοινού αυτή την πολιτική. Όπως κάναμε και στο Ασφαλιστικό, όπως κάναμε και με τα μεγάλα συλλαλητήρια στην Αθήνα, που κατέβηκαν χιλιάδες αγροτικά τρακτέρ και διαδήλωσαν μαζί με τους εργαζόμενους.

               «Ο κοινωνικός αυτοματισμός» και οι προσπάθειες συκοφάντησης του δίκαιου αγώνα των αγροτών δεν θα περάσουν,  θα έχουν απέναντί τους την αγωνιστική συμπαράσταση όλων των εργαζομένων, την αγωνιστική μας δράση με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής  πολιτικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος