FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Συνεχίζονται οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου συνεχίζοντας την πολύχρονη πορεία του στη μουσική παιδεία της πόλης μας, προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θέλουν να μάθουν μουσική, μοναδικές ευκαιρίες για να ανακαλύψουν το ταλέντο τους, να δραστηριοποιηθούν και να αξιοποιήσουν το χρόνο τους δημιουργικά, προσεγγίζοντας τον κόσμο της μουσικής.

Ξεκινώντας, λειτουργούν τα τμήματα Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά  ηλικίας 4-6 ετών, που σκοπό έχει την μουσική αγωγή στην προσχολική και την πρώιμη σχολική ηλικία.

Το μάθημα περιλαμβάνει κίνηση, παιχνίδι, τραγούδι και εξοικείωση των παιδιών με τα μουσικά όργανα (ρυθμικά και μελωδικά κρουστά) ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητες και την μουσική τους κλίση με σκοπό να επιλέξουν σωστά το είδος των μουσικών τους σπουδών.

Μαθήματα Μουσικής Προπαιδείας κάθε Δευτέρα 5-6 μ.μ. με τη  Φωτεινή Νικολοπούλου, και  6-7 μ.μ. με την Μαρίνα Θεοδωροπούλου, καθώς και την Πέμπτη 6-7 μ.μ. με τη  Δώρα Ξένου, εξαίρετες καθηγήτριες μουσικής.

Συνεχίζει με την Παιδική-Εφηβική Χορωδία για παιδιά 7-17 ετών που σκοπό έχει να έλθουν τα παιδιά της πόλης μας πιο κοντά στη μουσική και στο χορωδιακό τραγούδι, να γνωρίσουν την ευχαρίστηση που μπορεί να τους προσφέρει, γυμνάζοντας τις φωνές τους με κατάλληλες ασκήσεις, νοιώθοντας τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας. Οι πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα 6:30-8 μ.μ. και την ευθύνη διδασκαλίας και διεύθυνσης της Παιδικής – Εφηβικής  Χορωδίας  έχει ο  Γιάννης Νικολόπουλος, μουσικός και  διευθυντής χορωδιών.

Η γκάμα των παιδικών δραστηριοτήτων ολοκληρώνεται με το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά  7-17 ετών . Στο τμήμα από φέτος, γίνεται μία καινούργια αρχή, με έναν άνθρωπο που έχει το θέατρο στη ζωή του, καθώς επί 11 χρόνια πρωταγωνιστεί ως μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου, και προσφάτως πρόεδρός της ο  Σταύρος Ρομποτής.

Το θεατρικό εργαστήρι δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και εφήβους, να πειραματιστούν  να δημιουργήσουν. και να δραστηριοποιηθούν  στον κόσμο του αυτοσχεδιασμού και της έμπνευσης. συνδυάζοντας τη μουσική με τη θεατρική αγωγή. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Παρασκευή 7-9 μ.μ..

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…..ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ!!!

Πληροφορίες – Εγγραφές καθημερινά  5:00 – 9:00 μ.μ.

& Σάββατο 10:30 πμ – 13:30μμ. 28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος ΤΚ 27131 –  τηλ.: 26210 33179

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος