FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές β’ εξαμήνου

Ημερομηνία: 17-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Ελληνικό Ωδείο, Παράρτημα Πύργου συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι από το 1932 έως σήμερα συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στη μουσική εκπαίδευση της πόλης μας.

Στο Ωδείο λειτουργούν οι προβλεπόμενες και οι  αναγνωρισμένες από το Κράτος  Σχολές καθώς και νέα τμήματα, για σπουδαστές όλων των ηλικιών. Οι εγγραφές για το β’εξάμηνο μαθημάτων ξεκίνησαν με τον νέο χρόνο και  συνεχίζονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η διεύθυνση του Ωδείου, προσφέρει μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως  Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα. Η συμμετοχή των σπουδαστών του Ωδείου στην  Παιδική- Εφηβική Χορωδία είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι ένα από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Υπουργείου για την περαιτέρω συνέχιση των μουσικών σπουδών.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, μέσω των τμημάτων του, να ανακαλύψουν  το ταλέντο τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής που δίνει ευκαιρίες μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης ανοίγοντάς  τους ορίζοντες για το μέλλον.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Πληροφορίες & Εγγραφές

Κάθε Απόγευμα  5:00 – 9:00 στη Γραμματεία του Ωδείου

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος, ΤΚ 27131

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος