FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου Ακροάσεις για την Παιδική – εφηβική χορωδία

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

odeio1

Η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου μετά το επιτυχημένο νέο της ξεκίνημα κατά την περσινή σχολική χρονιά προσκαλεί και φέτος τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική και θέλουν να γνωρίσουν το χορωδιακό τραγούδι, να συμμετέχουν στις πρόβες της.

Οι  πρόβες της Παιδικής – Εφηβικής χορωδίας του Ωδείου πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, από τις 6:30 έως τις 8:00 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου.

Σκοπός της συμμετοχής  στη Χορωδία,  είναι τα παιδιά να αποκτήσουν μουσικές γνώσεις, να καλλιεργήσουν τη φωνή τους με κατάλληλες ασκήσεις, να αποκτήσουν πνεύμα  ομαδικότητας και συνεργασίας, νιώθοντας τη χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας.  Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι ιδανικοί πρεσβευτές της πόλης μας, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις – συναυλίες – φεστιβάλ.

odeio2

Την ευθύνη της διδασκαλίας και  διεύθυνσης της Παιδικής – Εφηβικής  Χορωδίας  του  Ελληνικού  Ωδείου  Πύργου για  τη  Σχολική Χρονιά 2016-2017  έχει ο Καθηγητής Μουσικής & Μαέστρος Παιδικών Χορωδιών  Γιάννης  Νικολόπουλος  (τηλ. Επικ.: 6944-988096).

Οι ακροάσεις για τη συμμετοχή των παιδιών στην Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου συνεχίζονται. 

Τηλ. Επικ.: 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com, 28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος.

Ανακαλύψτε  το ταλέντο σας στη Μουσική, αξιοποιήστε δημιουργικά το χρόνο σας,

 συμμετέχοντας στην Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου!

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος