FOLLOW US: facebook twitter

ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας: «Περπάτημα ζωής» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στον Πύργο

Ημερομηνία: 12-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Για 3η συνεχή χρονιά η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) Ηλείας διοργανώνει το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, στον Πύργο.

Η (συμβολική) εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Σημειώνεται ότι στις ρευματικές παθήσεις  περιλαμβάνονται  μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

«Τα μέλη της ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας θα δώσουν ραντεβού το απόγευμα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Δικαστηρίων. Στη συνέχεια σε μια συμβολική κίνηση θα κατευθυνθούμε στον παράδρομο της οδού Κατακόλου όπου και θα περπατήσουμε επιστρέφοντας και πάλι στον Πύργο. Η συγκεκριμένη δράση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας / Ρευματισμού (ΠΗΑ) που έχει καθιερωθεί από το 1996 να είναι η 12η Οκτωβρίου. Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει αλλά και να γίνει μέλος του συλλόγου μας έτσι ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητα ζωής και να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της ρευματοπάθειας στην καθημερινή ζωή, στην εργασία και στη ψυχαγωγία»… δήλωσε η πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ Ηλείας Μαρία Πλάγου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο site της ΕΛΕΑΝΑ www.arthritis.org.gr, καθώς και στη σελίδα στο Facebook ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α ΗΛΕΙΑΣ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος