FOLLOW US: facebook twitter

Εκπτωτική νύχτα Αμαλιάδας με πολύ κόσμο- Ματαιώθηκε η συναυλία Γ. Βαρδής και Γ. Λιανού λόγω καιρού

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:

ekptotikh-nyxta-amaliada-vroxi2

Η βροχή χάλασε τη γιορτή

 Ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και έληξε άδοξα, κυρίως ως προς τις παράλληλες δράσεις. Ο λόγος για την Εκπτωτική Νύχτα της Αμαλιάδας που διοργανώθηκε το Σάββατο από τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της πόλης. Οι δράσεις ξεκίνησαν περίπου από τις έξι το απόγευμα και παράλληλα άνοιξαν και τα καταστήματα. Η κίνηση του κόσμου άρχισε να κορυφώνεται μετά τις εφτά και έως τις εννέα, καθώς μετά η βροχή ανάγκασε τους πολίτες να αναζητήσουν ένα μέρος για μη βραχούν.

Έως εκείνη την ώρα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης που είχαν μετατραπεί σε πεζόδρομους, είχαν κατακλυστεί από κόσμο που έκανε τις αγορές του, βρίσκοντας αρκετά καλές τιμές λόγω της ημέρας που κυμαίνονταν από το 50 έως το 70% σε εκπτώσεις.

ekptotikh-nyxta-amaliada-vroxi

Το κοινό αγκάλιασε και συμμετείχε στις δράσεις, αρκετοί παρακολούθησαν την ανοικτή συναυλία του Σάκη Ζαφειρόπουλου και της παρέας του έξω από το δικαστικό μέγαρο Αμαλιάδας, όμως η βροχή ματαίωσε την συναυλία των Γιάννη Βαρδή – Γιώργου Λιανού στην πλατεία Λαζαράκη – που έμεινε στις πρόβες – και «έδιωξε» τον κόσμο από την αγορά, βάζοντας ουσιαστικά ένα πρόωρο τέλος στη νύχτα που προ μηνυόταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Έως εκείνη την ώρα πάντως οι έμποροι χαρακτήρισαν ικανοποιητική την κίνηση και μάλιστα πολλά καταστήματα είχαν ετοιμάσει τα δικά τους happening και κεράσματα για να υποδεχτούν την πελατεία τους.

ekptotikh-nyxta-amaliada-vroxi3

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, σε δήλωσή του μίλησε για την διοργάνωση που παρά την εξέλιξη του καιρού είχε θετικά αποτελέσματα για την αγορά. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Υπάρχουν και κάποιες αντιρρήσεις από κάποιους αλλά νομίζω πως είναι μειοψηφία». Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Γεωργακόπουλος, τόνισε ότι «έγινε το πρώτο μεγάλο event στην πόλη μας. Ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του κόσμου και σε ότι υποσχεθήκαμε για μια καλή διοργάνωση. Θα κάνουμε άλλη μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση προς το καλοκαίρι. Ως Εμπορικός Σύλλογος συσπειρωμένοι το κάνουμε για την πόλη και την αγορά. Ελπίζω όλοι να το ευχαριστήθηκαν και να έκαναν τις αγορές τους. Όλοι έβαλαν μεγάλες εκπτώσεις για να βοηθηθεί η αγορά και η πόλη».

ekptotikh-nyxta-amaliada-vroxi1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος