FOLLOW US: facebook twitter

Εκπληκτική πεζοπορία στο μονοπάτι της Αρχαίας Φειάς από το Σύλλογο «Επτάλοφος» Φυσιολατρία Οικολογία!

Ημερομηνία: 28-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ακόμα μια υπέροχη διαδρομή, ακολούθησαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου «Επτάλοφος» Φυσιολατρία Οικολογία. Αυτή τη φορά πεζοπόρησαν στο παραλιακό Μονοπάτι της Αρχαίας Φειάς, Κατάκολο, Άγιος Ανδρέας, Κορακοχώρι, Λεβεντοχώρι, Σκαφιδιά, Μονή Σκαφιδιάς και επισκέφθηκαν το Φάρο, το Ηφαίστειο, το Ποντικόκαστρο, το αρχαίο Λατομείο και τον Άγιο Ανδρέα, την αρχαία Φειά που ήταν το λιμάνι της αρχαίας Ολυμπίας για πάνω από 1.000 χρόνια που τώρα είναι βυθισμένη στον κόλπο του Αγίου Ανδρέα.

Οι πεζοπόροι, έμειναν κατενθουσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές και τα δεκάδες μνημεία που συνάντησαν στη διαδρομή τους και τα οποία συνδέονται με τους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες.

Την εκδήλωση οργάνωσε η ομάδα πεζοπορίας με Πανσέληνο του Συλλόγου, με αρχηγό τον πρόεδρο Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο και συναρχηγούς τον Δημήτρη Κολοβάδη και Σπύρο Αχτύπη.

«Ο Σύλλογος μας «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ» Φυσιολατρία Οικολογία σε συνεργασία και την συνδρομή της ΟΦΟΕΣΕ, τα τελευταία 15 χρόνια έχει δημιουργήσει στο Νομό Ηλείας στην Ολυμπία γη, πάνω από 25 διαφορετικές περιπατητικές διαδρομές, για όλο το χρόνο για όλες τις εποχές για όλες τις ηλικίες πάνω από 400 χιλιόμετρα, περίπου» σημειώνει ο κ. Αχιλλεόπουλος και προσθέτει «Ελπίζουμε η Αντιπεριφέρεια Ηλείας, όλοι οι Δήμοι του Νομού Ηλείας, οι φορείς της Ηλείας να μας βοηθήσουν να σηματοδοτηθούν και να χαρτογραφηθούν όλες αυτές οι Φυσιολατρικές, ορειβατικές διαδρομές για να μπορούν να έρχονται και να εντάξουν στους προορισμούς και τις εξορμήσεις τους την όμορφη Ηλεία την Ολυμπία γη, φυσιολάτρες, περιπατητές, ορειβάτες από όλο τον κόσμο, για όλο το χρόνο. Εμείς σαν Σύλλογος προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια εθελοντικά να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές της πατρίδας μας, τα μνημεία της, τις τοπικές γεύσεις της και θα συνεχίσουμε με μοναδικό σκοπό μας να το κάνουμε, ως ελάχιστη προσφορά στον τόπο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος