FOLLOW US: facebook twitter

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών χθες στο Δημαρχείο Ολυμπίας

Ημερομηνία: 24-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

olympia-dimotiko-dimarxeio2

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας  πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του  Δημοτικού Σχολείου Ολυμπίας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, μαζί με τις  δασκάλες τους Γιάννα Παναγιωτακοπούλου  και  Ελένη Γιακουμάτου  προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους υπευθύνους της δημοτικής αρχής και  να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Δήμου και το αντικείμενο εργασίας των Υπηρεσιών του.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν και ξενάγησαν οι αντιδήμαρχοι Πέτρος Γιαννακόπουλος και  Γιώργος Γεωργακόπουλος, οι οποίοι και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους υπέβαλαν οι μικροί μαθητές,  οι οποίες αφορούσαν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής των δημοτών, την παιδεία και τον πολιτισμό.

Και οι δύο αντιδήμαρχοι του δήμου Ολυμπίας ευχαρίστησαν τους μικρούς μαθητές και τις δασκάλες τους τονίζοντας ότι η επίσκεψή τους πέρα από την ανθρώπινη διάστασή της είναι και μια πολύ χρήσιμη εμπειρία, όχι μόνον για τα παιδιά, αλλά και για τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου που συνδιαλέγονται δια ζώσης μαζί τους.

olympia-dimotiko-dimarxeio1

Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποιήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Γεωργακόπουλο για τα προγράμματα ανακύκλωσης που υλοποιούνται από τον δήμο, επισημαίνοντας ότι οι μικροί μαθητές θα πρέπει να είναι αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στην εφαρμογή των προγραμμάτων αυτών παρακινώντας και ενημερώνοντας και τις οικογένειες τους για την αναγκαιότητα συμμετοχής τους στα προγράμματα ανακύκλωσης.

Ως επίλογο οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ολυμπίας  προέτρεψαν τα παιδιά να προσέχουν το σχολείο τους και να σέβονται τους γονείς και τις δασκάλες τους και τους  ευχήθηκαν  να έχουν υγεία, πρόοδο, δύναμη, αισιοδοξία και να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας.

Ακολούθησε ξενάγηση σε όλα τα γραφεία του Δήμου και ενημέρωση από δημοτικούς υπαλλήλους για το αντικείμενο των λειτουργιών και υπηρεσιών του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος