FOLLOW US: facebook twitter

Εκπαιδευτική εκδρομή από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου για την παρακολούθηση του θρυλικού Μιούζικαλ «EVITA»

Ημερομηνία: 27-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος,  διοργανώνει ημερήσια εκδρομή  για την παρακολούθηση του θρυλικού Μιούζικαλ «EVITA» στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.  Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και θα περιλαμβάνει τη μετάβαση στην Αθήνα, ελεύθερο χρόνο πριν την παράσταση  και την επιστροφή στον Πύργο μετά το τέλος της.

Η πολυβραβευμένη rock opera των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber «Εvita», ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ,. Στην θεατρική εκδοχή του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την εξαιρετική πρωταγωνίστρια Νάντια Μπουλέ, πλαισιώνει πλήθος γνωστών ηθοποιών, με τη συμμετοχή 10μελούς παιδικής χορωδίας. Τη μουσική της παράστασης θα ερμηνεύσει ζωντανά η Μajestic Symphonic Orchestra.  Συνολικά επί σκηνής θα εμφανιστούν 54 συντελεστές, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γεράσιμου Ευαγγελάτου,  μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας  του Αλέξιου Πρίφτη.

Το μιούζικαλ Evita, σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Εvita Peron, μιας γυναίκας με δυναμική και έντονη προσωπικότητα, μιας γυναίκας σύμβολο, η οποία λατρεύτηκε ως «Αγία» ενός ολόκληρου λαού.

Σύζυγος του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Juan Peron, η Εvita, ακολούθησε μια μεγαλειώδη πορεία. Αυτή την πορεία από την ταπεινή καταγωγή μέχρι τον πλούτο και τη δύναμη αφηγείται το μιούζικαλ «Evita».

Οι ενδιαφερόμενοι, σπουδαστές, γονείς και  φίλοι του Ωδείου, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, καθώς ο αριθμός  των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ στη  Γραμματεία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, 28ης Οκτωβρίου 38, τηλέφωνο 2621033179, καθημερινά 17:00 – 21:00 το απόγευμα και Σάββατο 10:30 – 13:30.

e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

Ελληνικό Ωδείο Πύργου  85 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος