FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Εκλογές τη Κυριακή

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

trapezikoi

«Ηλείας Εγκώμιον» τον Απρίλιο

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιούνται την Κυριακή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του (28ης Οκτωβρίου 54, α’ όροφος, Πύργος).

Υποψηφιότητες, μπορούν να υποβληθούν για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι και αύριο 17 Μαρτίου ενώ δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι τραπεζικοί υπάλληλοι.

kalpi3

Ήδη ωστόσο, προγραμματίζεται η επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, το «Ηλείας Εγκώμιον» που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά, τις πρώτες μέρες του Απριλίου με θέμα τα πολιτιστικά στοιχεία του Νομού. Όπως σημειώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου «Για να υλοποιηθούν τα παραπάνω, πέραν από την εντατική προσπάθεια που καταβάλλει το Δ.Σ και τα μέλη του, χρειάζεται και την βοήθεια όλων όσων αναγνωρίζουν τη θετική συμβολή. Μάλιστα, με την έναρξη νέας θητείας, καλούν τους συναδέλφους τους να πυκνώσουν τις τάξεις τους, με ενεργητική συμμετοχή  και στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στις εκδηλώσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος