FOLLOW US: facebook twitter

Εκλογές Κυνηγετικού Συλλόγου Ηλείας: Πρωτιά για Κωνσταντόπουλο

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο απερχόμενος πρόεδρος Άλκης Κωνσταντόπουλος, ήταν ο πλειοψηφών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύργου. Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της ΠΕΔ στον Πύργο, παρουσία δεκάδων μελών του συλλόγου, που νωρίτερα συμμετείχαν και στη Γενική Συνέλευση όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα.

Τα αποτελέσματα

Στις εκλογές συμμετείχαν 279 μέλη. Από τους εννέα υποψηφίους έλαβαν: Γιάννης Αντωνόπουλος 153, Άλκης Κωνσταντόπουλος 175, Βασίλης Κωνσταντόπουλος 64, Βασίλης Μαντάς 154, Γιάννης Παναγιωτόπουλος 68, Σπύρος Παπαχριστόπουλος 72, Παναγιώτης Πικέας 80, Διονύσης Τόκας 79, Νίκος Τσίμπρης 117. Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Τρύφωνας Κανελλόπουλος 71, Χρήστος Τζαβάρας 130, Νίκος Τσαπαρδώνης 95. Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι οκταμελές, ενώ η επιτροπή απαρτίζεται από δύο μέλη.

Όπως δήλωσε λίγο μετά τη Γενική Συνέλευση ο απερχόμενος πρόεδρος Άλκης Κωνσταντόπουλος, «… είχαμε την ευκαιρία, εκτός από τον αναμενόμενο οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό, να μιλήσουμε και για την πορεία του συλλόγου και την κυνηγετική χρονιά που μας πέρασε. Θεωρούμε ότι ήταν από τις καλύτερες χρονιές αυτή η εικόνα υπάρχει σε όλα τα μέλη του συλλόγου, που ήταν αρκετά αυτά που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση. Θίξαμε κάποια θέματα όσον αφορά το θέμα της συμπεριφοράς, τόσο για τους ανθρώπους που συναντάμε στην ύπαιθρο, όσο και τις εικόνες που ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να παρερμηνευθούν και είδαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν αυτά που οδήγησαν και στην απαγόρευση του κυνηγιού τον περασμένο Γενάρη. Πέρα από αυτά, μιλήσαμε και για κάποια πλάνα που έχει ο σύλλογος όσον αφορά το θέμα της εκτροφής και απελευθέρωσης θηραμάτων για τον εμπλουτισμό της πανίδας και επιπλέον για κάποιες ενέργειες που γίνονται και φαίνεται να υπάρχει φως στο βάθος για τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς. Ελπίζω σύντομα να έχουμε θετικά νέα» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος. Μετά τις εκλογές ευχαρίστησε τα μέλη για την προτίμησή τους προς το πρόσωπό του και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει προς το σύλλογο.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος