FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση για την ελονοσία στη Βάρδα

Ημερομηνία: 26-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια σημαντική πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας -κέντρου ένταξης μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης , αποτελεί η ημερίδα με θέμα την ελονοσία που θα πραγματοποιηθεί στις 28/5/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στο πρώην δημαρχείο της Βάρδας Όπως τονίζει ει η Δήμητρα Πανά, κοινωνική λειτουργός «Η συγκεκριμένη ημερίδα λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Βάρδας καθώς υπήρξαν στο παρελθόν καταγραφές για κρούσματα ελονοσίας , ωστόσο καλούμε όλους τους δημότες του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θέμα της ελονοσίας γενικά, για τα μετρά ατομικής προστασίας από τα κουνούπια καθώς και για το πρόγραμμα ψεκασμών στην περιοχή ,που διενεργεί ο δήμος μας ,σε συνεργασία με την εταιρία «Οικοανάπτυξη» με σκοπό την καταπολέμηση των κουνουπιών.»

Στα πλαίσια ενημέρωσης και αισθητοποίησης των δημοτών για το θέμα της ελονοσίας , θα δοθούν οι εξής ομιλίες.

1. κ. Συμεωνίδου Σοφία, Ιατρός Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος . Θέμα: « Μέτρα Ατομικής Προστασίας από τα κουνούπια ».

2. κ. Περβανίδου Δανάη, Ιατρός ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ . Θέμα : «Μαθαίνω για την Ελονοσία ( η νόσος , επιδημιολογικά δεδομένα )».

3. κ. Πέρρος Νικόλαος, Γεωπόνος. Υπεύθυνος Περιφερειακού Έργου καταπολέμησης κουνουπιών. Θέμα : « Καταπολέμηση κουνουπιών και Ελονοσία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος