FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση για την ανάπτυξη της ηλειακής επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την Κυριακή το πρωί από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας στην ΠΕΔ

-Θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης

Μελέτη για την ανάπτυξη της ηλειακής επιχειρηματικότητας θα παρουσιαστεί την Κυριακή στις 11.30 το πρωί, από την ΕΣΕΕ στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΕΣΗ) στην αίθουσα της ΠΕΔ στον Πύργο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΕΕ που θα αναφερθεί στον εξωδικαστικό μηχανισμό, τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της ΟΕΣΗ, Θανάσης Σκορδαλής, με χθεσινή συνέντευξη τύπου, απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Ηλείους επιχειρηματίες να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να ενημερωθούν για όλα τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν. «Η ΟΕΣΗ θέλοντας να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα της Ηλείας, αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΕΣΕΕ, το τριτοβάθμιο όργανό μας, ώστε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο την Ηλεία και τους επιχειρηματίες, διότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Θα παρουσιαστεί λοιπόν, μια μελέτη για την ανάπτυξη και τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, για αυτό θα έρθει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, ο γ.γ. Γιώργος Καρανίκας και ειδικοί συνεργάτες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος κ. Μέγγουλης. Η κ. Αρανίτου θα ασχοληθεί με την παρουσίαση της μελέτης, η οποία είναι σημαντική για τους επιχειρηματίες της Ηλείας για να γνωρίζουν τι ακριβώς δρόμο θα ακολουθήσουν γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα λάθη. Πρέπει να ενημερωθούν καλύτερα για να λάβουν κάθε μέτρο προστασίας για την επιχείρησή τους. Για αυτό καλούμε όλους τους επιχειρήσεις να έρθουν για να ενημερωθούν όχι  μόνο για τη μελέτη, αλλά και από τον ειδικό σύμβουλο της ΕΣΕΕ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και τα κόκκινα δάνεια, που είναι ο μεγάλος βραχνάς της Ηλείας, αλλά και για το ασφαλιστικό».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος επισήμανε τη σημαντικότητα της εκδήλωσης τονίζοντας ότι η μελέτη που θα παρουσιαστεί αποτελεί εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις, την οποία μάλιστα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν ενώ ο Οικονομικός Επόπτης της ΟΕΣΗ και Γ.Γ. του Εμπορικού Συλλόγου Ολυμπίας Νίκος Καρυώτης, επισήμανε «η Ομοσπονδία είναι

προβληματισμένη για το οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί στην Ηλεία και είχε τη ιδέα να κάνει αυτή τη μελέτη. Αυτό το κατορθώσαμε χάρη στην επιμονή του προέδρου μας. Αυτή η μελέτη θα έχει στατιστικούς δείκτες για την Ηλεία αλλά και προτάσεις για την επιχειρηματικότητα, σε ποια πεδία και με ποιους τρόπους μπορεί να αναπτυχθεί. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση και καλούμε θεσμικούς παράγοντες και επιχειρηματίες να την παρακολουθήσουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος