FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπελοκάμπου – Νικολάκος: «Εμάς δε μας πείραξαν…»

Ημερομηνία: 18-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ampelokampos-nikolakos

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της πρώτη τη τάξει τοπικής κατηγορίας πανηγύρισε ο «νεοφώτιστος» Εθνικός, ο οποίος κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από την «καυτή» έδρα του Κεραυνού Χειμαδιού.

Ευλογα, λοιπόν, άπαντες στις τάξεις του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι, καθώς η ομάδα στα τελευταία ματς δείχνει να έχει βρει τα βήματά της και τον ρυθμό της. Ωστόσο, στον Αμπελόκαμπο δεν στέκονται εκεί και κοιτάνε την συνέχεια, καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κένταυρο Μαγούλας, κόντρα στον οποίο στόχος θα είναι μία ακόμη νίκη.

Από εκεί και πέρα και σ’ όσα συνέβησαν στο ματς με το Χειμαδιό οι άνθρωποι του Εθνικού δεν παίρνουν θέση και μάλιστα σ’ ότι αφορά την ομάδα τους ευχαριστούν τον Κεραυνό για την φιλοξενία του.

Ενδεικτική, εξάλλου, είναι η δήλωση του γενικού αρχηγού Ανδρέα Νικολάκου: «Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου ευχαριστεί τους ανθρώπους του Κεραυνού Χειμαδιού για την φιλοξενία τους. Εμάς δεν μας πείραξαν καθόλου. Τα όσα συνέβησαν κι είχαν σχέση με τον διαιτητή είναι δικό τους θέμα κι εμείς δε θα πάρουμε θέση, καθώς απέναντί μας ήταν άψογοι».

Της Μαρίας Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος