FOLLOW US: facebook twitter

Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14 Μαίου στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Ελαιώνα Πύργου

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Την Κυριακή 14 Μαίου 2017, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελαιώνα- Αγίων Αποστόλων ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ» σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Πύργου, διοργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η αιμοληψία θα αρχίσει στις 9.30 το πρωί και θα τελειώσει στις 1.30 το μεσημέρι,  από την Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου στον Ιερό Ναό «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» στον Ελαιώνα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου θεωρεί πως αυτή τη φορά – όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα- τα τελευταία 22 χρόνια και μάλιστα δύο φορές το χρόνο, η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών θα είναι αθρόα. Ωστόσο ο Σύλλογος δεν έμεινε μόνο στην πρόσκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες, αλλά με μια ανακοίνωση- πρόσκληση κάλεσε και άλλους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και κυρίως νέους, για να δώσουν αίμα και να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες, έτσι ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου και να εξακολουθήσει να προσφέρει κοινωνική υπηρεσία στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Όλοι έχουν την ευκαιρία με την εθελοντική αιμοδοσία να γνωρίσουν τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς.

«Τους καλούμε να στείλουν και εκείνοι το δικό τους μήνυμα ζωής. Απλά ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΙΜΑ» επισημαίνει το Δ.Σ του Συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος