FOLLOW US: facebook twitter

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018-2019: Τι ώρα βγαίνει η πρόσκληση, χρονοδιάγραμμα για αιτήσεις και αποτελέσματα

Ημερομηνία: 14-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Μετά τις 16:00 θα εκδοθεί συμφωνα με αΠοκλειστικές πληροφοριες του dikaiologitika news η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 – 2019

Ήδη να υπενθυμίσουμε ότι έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας και όλα είναι έτοιμα για την έκδοση της πρόσκλησης από την ΕΕΤΑΑ.

Χθες στις 12:30 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΕΤΑΑ για την έγκριση της πρόσκλησης ώστε το απόγευμα της ίδιας μέρας να έβγαινε στην δημοσιότητα. Κάτι όμως που δεν συνέβη. Σήμερα όμως μετά τις 16:00 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα βγει η πρόσκληση.

Πληροφορίες ήθελαν ότι σήμερα θα άνοιγαν οι αιτήσεις και η προθεσμία θα καθοριζόταν μέχρι τις 4 Ιουλίου ώστε να μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι μητέρες για την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς μεσω ΕΣΠΑ.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αναρτηθούν στις 10 Ιουλίου και μετά να δοθεί περιθώριο 5 ημερών για ενστάσεις ώστε τα τελικά αποτελέσματα να βγουν το διάστημα μεταξύ 20 με 25 Ιουλίου.

Φέτος με το πρόγραμμα εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς περισσότερα από 110.000 βρέφη και νήπια, περίπου 4.000 παιδιά περισσότερα από πέρυσι.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι μητέρες που είναι άνεργες ή εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Δείτε όλη την απόφαση για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος