FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινίασε το Δικηγορικό της γραφείο η Ρόη Αντωνοπούλου

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Τα εγκαίνια του Δικηγορικού της γραφείου στο Λάλα Αρχ. Ολυμπίας, πραγματοποίησε η δημοτική σύμβουλος Ρόη Αντωνοπούλου, την Κυριακή 29 Ιουλίου. Η δικηγόρος – πολιτικός επιστήμων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Ολυμπιακά θέματα και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έκανε αυτό το πρώτο επαγγελματικό της βήμα, παράλληλα με την πορεία της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Μπαξεβανάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, κ. Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Κοτζάς, ο Δασάρχης Πύργου, κ. Λάττας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, κ. Δημητρουλόπουλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών και Ανθρώπινης Κίνησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο Ηλείος, κ. Αλεξόπουλος, ο Ακαδημαϊκός, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, επίσης Ηλείος, κ. Στρίγκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, κ.κ. Μπράμος και Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Φλέσσας, οι Αντιδήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας, κ.κ. Δεββές, Γιαννακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κωσταριάς, Χρυσανθακόπουλος και Πανούτσος, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτού Ηλείας, Γιάννη Κουτσούκου, κ. Καραστέργιος, ο πρώην Βουλευτής Ηλείας και πολιτευτής, κ. Κατρίνης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού, ο πρώην Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας , κ. Αηδόνης, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και μειοψηφίας, καθώς και πλήθος Προέδρων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, η άμισθη σύμβουλος του Δημάρχου Πύργου περί τα θέματα Πολιτισμού, κα Χριστοπούλου, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, πλήθος Επαγγελματιών διαφόρων Επιστημονικών Κλάδων.

Σε δήλωσή της η κα Αντωνοπούλου ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμώς όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο – για την εποχή που διανύουμε – βήμα και ήλθαν από μακριά προκειμένου να είναι δίπλα μου σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Αντεύχομαι σε κάθε έναν χωριστά υγεία – προσωπική και οικογενειακή-, ευημερία και καλοτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος