FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Μεσσαλάς προς την Νηπιαγωγό του Κατακόλου: «Είμαστε στο πλευρό σας…»

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Συγχαρητήρια επιστολή, απέστειλε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου Δημήτρης Μεσσαλάς, στην Νηπιαγωγό του Κατακόλου Έλενα Αναστασίου για την βράβευση του σχολείου με τη σημαία «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο».

Στην επιστολή του αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε για την δημόσια αναγνώριση και βράβευση του σχολείου υπηρετείτε, του Νηπιαγωγείου Κατακόλου από την επιστημονική ομάδα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο». Η διαρκής ενασχόληση σας, υπό την ουσιαστική έννοια του σύγχρονου εκπαιδευτικού, με διαδικασίες και δραστηριότητες που υπηρετούν και προάγουν τον πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, απέφερε καρπούς.

Η δική σας προβολή και αναγνώριση αποτελεί και για μας στη Σχολική Επιτροπή, ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε το παράδειγμα σας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία του Δήμου Πύργου, τροφοδοτώντας εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και τοπική κοινωνία με νέες ιδέες, οράματα, σκέψεις, προβληματισμούς λύσεις και συνεργασίες, που βοηθούν τη νέα γενιά να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται πνευματικά και πολιτιστικά.

Θα είμαστε στο πλευρό σας, σε οποιαδήποτε φάση θεωρείστε απαραίτητη τη συνδρομή μας και με χαρά θα συνεισφέρουμε στο σημαντικό σας έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος