FOLLOW US: facebook twitter

Δύο νέα μηχανήματα απόκτησε ο ΦΟΔΣΑ Ηλείας – Παρελήφθησαν στο χώρο της Τριανταφυλλιάς για την Κινητή Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ημερομηνία: 28-09-2018 | Συντάκτης:

Δύο νέα εξειδικευμένα μηχανήματα ενέταξε στο στόλο του ο ΦοΣΔΑ Νομού Ηλείας, καθώς στον ΧΥΤΥ της Τριανταφυλλιάς βρίσκονται ήδη ένας  Φορτωτής – Εκσκαφέας και ένας Αυτοκινούμενος Συμπιεστής.

Η παραλαβή έγινε στον χώρο της Τριανταφυλλιάς από υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσία του προέδρου του ΦοΔΣΑ Νομού Ηλείας και Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και του αντιδημάρχου Έργων κ. Κώστα Τσεριώνη.

Τα μηχανήματα βαρέως τύπου είναι τα δύο εκ των τριών που ανήκουν πλέον στην ιδιοκτησία του ΦοΔΣΑ Ηλείας στο πλαίσιο του εξοπλισμού  μηχανημάτων που έχει εγκριθεί, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού  832.784€.

Ο εν λόγω εξοπλισμός αποτελεί  το δεύτερο υποέργο της συνολικής Πράξης του έργου του ΧΥΤΥ και έχει να κάνει με τον ιδιόκτητο εξοπλισμό του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας.

Το τρίτο που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στα μέσα του προσεχούς Νοέμβρη, είναι ένα περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα.

Η διάστρωση, ο τεμαχισμός και η συμπίεση των υπολειμμάτων αποτελούν τις κύριες εργασίες του έργου, ενώ συμπληρωματικές αυτού είναι η φόρτωση και μεταφορά χώματος από τους χώρους προσωρινής αποθήκευσης των παραγόμενων αποβλήτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος