FOLLOW US: facebook twitter

Δύο μελωδικές χορωδιακές βραδιές στο Δρούβα: Πρεμιέρα το Σάββατο για το 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας με την συμμετοχή 8 χορωδιών

Ημερομηνία: 06-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Στο θέατρο Δρούβα στην Αρχαία Ολυμπία, ξεκινά αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ,  το 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας που διοργανώνει για ένα διήμερο η Μικτή Χορωδία Πύργου με συνδιοργανωτές την ΠΕ Ηλείας και το δήμο Ολυμπίας, με την συμμετοχή 8 χορωδιών από την Ελλάδα και την Ιταλία. Το χορωδιακό φεστιβάλ είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο σημερινό πρόγραμμα θα εμφανιστούν η Μικτή Χορωδία Πύργου, η Μικτή Χορωδία Ιτέας ΘΑΜΥΡΙΣ, η Μικτή Χορωδία Αταλάντης ΑΡΜΟΝΙΑ και η Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και το χορωδιακό φεστιβάλ θα συνεχιστεί με 4 ακόμα χορωδίες την Κυριακή το βράδυ.   Την χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου Διμηνιού ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, την χορωδία Ξυλοκάστρου ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ, την Μικτή Χορωδία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ΠΥΛΑΙΑΣ- ΧΟΡΤΙΑΤΗ και τέλος την Ιταλική Χορωδία της Αόστα CHORALE NOUVELLE HARMONIE de SAINT-PIERRE(AOSTA). Πρόκειται για ένα κορυφαίο μουσικό χορωδιακό φεστιβάλ που θα απολαύσει το κοινό της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος