FOLLOW US: facebook twitter

Δύο αιμοδοσίες σε Πύργο και Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 15-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με συμμετοχή η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Ηλεία

Με δύο εθελοντικές αιμοδοσίες σε Πύργο και Αμαλιάδα κορυφώθηκαν οι δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Ηλεία. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο χώρο του φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.

Ήταν μια δράση από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Π.Ε. Ηλείας σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από την πλευρά των εργαζομένων, κάτι που επισήμανε σε δηλώσεις της και η διευθύντρια βιοπαθολόγος του Σταθμού Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Πύργου Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη. «Οι αιμοδότες του συλλόγου εργαζομένων έχουν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική προσέλευση, δίνουν αίμα και προσφέρουν ένα πολύτιμο κομμάτι του εαυτό τους για τον συνάνθρωπο. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό.

Αιμοδοσία Αμαλιάδα

Με το Πανελλήνιο σύνθημα «Δώσε αίμα, δώσε τώρα, δίνε συχνά» θέλουμε οι συνάνθρωποι μας να σκεφτούν πόσο καλό είναι να δίνεις αίμα και για τον εαυτό σου και για τον συνάνθρωπο και να προσπαθούν να δώσουν αίμα τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο όσοι είναι υγιής και μπορούν».

Η δεύτερη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάδα στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάλου με την φροντίδα του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών κυττάρων αίματος «ΔΙΝΩ ΖΩΗ», του δήμου Ήλιδας, του ΕΕΣ Αμαλιάδας και άλλων φορέων και αξιοσημείωτη συμμετοχή και εκεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος