FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Χάβαρι 3-1: «Καθάρισε» από ημίχρονο

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν. Μανολάδας νίκησε 3-1 το Χάβαρι το απόγευμα του Σαββάτου και ανέβηκε στην τρίτη θέση, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Το σκορ για την ομάδα του Γ. Λαγού  άνοιξε στο 5’ ο Λιούρης με ατομική ενέργεια,  ενώ στο 14’ ο Γούρμος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, ο Παπαδάτος πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε τον 2-0.

Στο 44’ ο Γούρμος κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος, για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το Χάβαρι μείωσε με τον Σταυρούλια σε 3-1 στο 63’, ενώ στο 85’ ο Νεκίτι της Δόξας σημάδεψε το δοκάρι του Κουτσαβίτη. Το Χάβαρι κάνει λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι στο Γούρμο και για χέρι-πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 65΄.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής (59’ Χοτζάι), Μαργαρώνης (72’ Μπάμιατζης), Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (83’ Νεκίτι), Ασημακόπουλος, Παπαδάτος (46’ λ.τρ. Σιούλας), Γούρμος.

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης(75΄Σπυρόπουλος), Μπουντουβής, Χριστόπουλος, Μπελεκούκιας, Κοκκώνης (60΄Σαφαρής), Καμαρινός, Μπουρούκης, Ρούνης, Μπατζακόπουλος, Κυριαζής (30΄Σταυρούλιας-80΄ Γιαννόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος