FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Θύελλα 2-0: Αύξησε τη διαφορά

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η δεύτερη της Α1 Κατηγορίας, Δόξα Ν.Μανολάδας, νίκησε 2-0 τη Θύελλα Πύργου και σε συνδυασμό με την ήττα του Ξενοφώντα, βρίσκεται πλέον στο +4 από την ομάδα της Κρέστενας, αλλά και τους Ενιπέα, Ολυμπιακό Σαβαλίων που ισοβαθμούν στους 27 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιώργου Λαγού έφτασε δίκαια στη νίκη, ούσα καλύτερη και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 30΄ ο Γούρμος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 37΄ ο Μηλαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ από μπαλιά του Μαργαρώνη αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Τελικά το 1-0 έγινε στο 44΄ με πλασέ του Παπαδάτου, μετά από ασίστ του Γούρμου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69΄ ο Μηλαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γούρμος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής (86΄ Αθανασόπουλος), Μαργαρώνης, Σιούλας, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (89΄ Νεκίτι), Ασημακόπουλος (65΄ Σδρόλλιας), Παπαδάτος (72΄ Σοφιανόπουλος), Γούρμος.

Θύελλα: Παππάς, Γ. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Δ. Ντάβαρης (70΄ Σιούφης), Μπίρμπας, Νεοφώτιστος (60΄ Τζουβάνης), Κουβελιώτης (85΄ Μπλάθρας), Παπαδάτος, Διαμαντάκος, Γιούρτας, Παργινός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος