FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μανολάδας- Ατρόμητος Καβασίλων 2-0

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Δεύτερο… τρίποντο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Δόξα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, καθώς μετά το διπλό στο Επιτάλιο αυτή τη φορά επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου Καβασίλων στο γήπεδο της Ν. Μανολάδας.

Οι «μαυραετοί» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αποφασισμένοι για ένα γρήγορο γκολ. Κι αυτό ήρθε μόλις στο 7’, όταν από φάουλ του Λιβάνη ο Σ. Αντωνόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Έκτοτε οι δυο ομάδες δημιούργησαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες η Δόξα για ένα δεύτερο τέρμα και ο Ατρόμητος για την ισοφάριση και τελικά αυτοί που δικαιώθηκαν ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 81’ ο Μηλαδόπουλος σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Αντωνόπουλου, γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος Α., Σωτηρόπουλος (68’ Μπάμιαντζης ), Αυγερινός, Κολτσίδας, Κανελλόπουλος Α. (81’ Ανδρικόπουλος), Λιβάνης, Δημητρόπουλος Κ., Μπισπάρδης (54’ Δημητρόπουλος Κ.), Αντωνόπουλος, Καταβάτης, Μηλαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αντωνόπουλος, Δημητρίου (66’ Μπίλιας ), Μενίκου Ν. (84’ Κορκός), Μπαρλέτης, Γιαννακόπουλος, Τσάμης, Παπαδόπουλος Α. (46’ Χατζηγιάννης), Παπαδόπουλος Ι., Καφούσιας, Μπουρούκης, Αντωνάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος