FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν ρεύμα από τον Ήλιο για τις φτωχές οικογένειες με πρωτοβουλία της ΜΚΟ «Ελληνικός Ήλιος»!

Ημερομηνία: 27-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τον Ηλείο Άγγελο Λαδά. Ο Άγγελος Λαδάς είναι κοινωνικός επιχειρηματίας, πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού « Ελληνικός Ήλιος». Ο  «Ελληνικός Ήλιος» ξεκινά καμπάνια με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα μέσω δωρεών για να αξιοποιήσει την πλούσια ηλιοφάνεια της πατρίδας μας τοποθετώντας Φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες των σπιτιών των φτωχών οικογενειών που δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

«Με αυτή την πρωτοβουλία πολλές φτωχές οικογένειες μπορούν να απαλλαγούν από την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος για 25 ΧΡΟΝΙΑ! Επίσης Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με περιβαλλοντικό όφελος» τόνισε ο κ. Λαδάς και πρόσθεσε ότι «6 στις 10 οικογένειες στην Ελλάδα δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος. Είναι καιρός να αξιοποιήσουμε τον ΗΛΙΟ το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της χώρας μας».

Διάκριση

Στον διαγωνισμό, ενός από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς του κόσμου, της Ashoka με θέμα: «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες λύσεις για την Ελλάδα», η πρόταση με τίτλο «Greek Sun» προκρίθηκε στις 20 καλύτερες προτάσεις για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας. Η πρότασή συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα καθώς καταπολεμά άμεσα την φτώχεια δημιουργεί εισόδημα για 25 χρόνια, προστατεύει το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος