FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Κούμανι – Υγεία για όλους στο δήμο Ολυμπίας

Ημερομηνία: 01-11-2017 | Συντάκτης:

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας που δραστηριοποιείται στο Δήμο, με σκοπό την παροχή ενός συνολικού πλέγματος υπηρεσιών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες –σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία Εταιρία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Δίκτυο Μαιών Ν. Ηλείαςκαι το Κ.Υ. Αρχαίας Ολυμπίας –πραγματοποίησε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Κούμανι, το Σάββατο28Οκτωβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε γυναικολογικός, ενδοκρινολογικός και καρδιολογικός έλεγχος από εθελοντές επαγγελματίες υγείας.

Εξετάστηκαν περίπου  75 άτομα, δημότες και δημότισσες των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών του δήμου μας. Τον ιατρικό έλεγχο διενήργησαν: η γυναικολόγος του Γ.Ν. Πύργου κα Μαυρομάτη Α., ο  ιδιώτης καρδιολόγος κ.  Παναγούλιας Γ.,ο ενδοκρινολόγος–Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γεωργόπουλος Ν., ο ιδιώτης ενδοκρινολόγος–διαβητολόγος κ. Φουντουλάκης Στ., ο αγροτικός ιατρός του Κ.Υ Αρχαίας Ολυμπίας κ. Σπηλιόπουλος Κ. και οι μαίες κα. Θεοφιλοπούλου Χ. και κα. Μυλωνά Ν.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος « Στο μέλλον πρόκειται να υλοποιηθούν παρόμοιες δράσεις από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας προκειμένου οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος