FOLLOW US: facebook twitter

Δυνατός ο Ποδηλατοδρόμος στην Ανάβαση Ομπλού

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από αριστερά οι Κωστόπουλος, Καράμπαλης, Μαντάς, Παπανδρικόπουλος, Καπογιαννοπούλου, Μανωλόπουλος, Μπέρτσος, Λαδάς, Τσέλλος, Καράι, Κωστόπουλος, Κούβελας, Βίλα και ο Νίκος Πετρόπουλος με την κόρη του Χριστίνα.

2ος ο Βίλα στη Γενική- 2ος ο Λαδάς και 3ος ο Τσέλλος στους έφηβους-  3ος ο Κωστόπουλος στην Όπεν

Με 15 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου την Κυριακή στην Ανάβαση Ομπλού στην Αχαΐα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα ο Δημητρακόπουλος με τον Κουλολιά έτρεχαν στην Αθήνα και ο Γιάννης Μιχαηλίδης στη Θεσσαλονίκη καλύπτοντας την επικράτεια σε όλο της το φάσμα. Δυνατή αγωνιστική μέρα για την ομάδα η χθεσινή, αφού ο Βίλα κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη ενώ στην εφήβων οι Κώστας Λαδάς και Χαράλαμπος Τσέλλος κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο νεαρός Νίκος Κωστόπουλος (δεξιά στο βάθρο) άγγιξε την 1η θέση για λίγα δευτερόλεπτα.

 

Ο Κώστας Καράι φανερά εξαντλημένος από την προπονητική πίεση του 15νθημέρου, προκειμένου να επανέλθει, αρκέστηκε στην 5η θέση. Την 5η θέση κατέκτησε στους Μάστερ Α και ο Διονύσης Μπέρτσος. Oλοι  οι αθλητές στήριξαν την γενική εικόνα της ομάδας με σθένος. Την ομάδα  στήριξε τεχνικά ο Σάκης Μαντάς και στο σέρβις ο Νίκος Πετρόπουλος και ο Μιχάλης Κωστόπουλος με τον Διονύση Κακολύρη που συμμετέχει ενεργά τον τελευταίο καιρό, έχοντας εντάξει ποδηλασία στην προετοιμασία του μετά τον τραυματισμό του.

Ο Σάκης Μαντάς βραβεύει ως εκπρόσωπος του Ποδηλατοδρόμου Πύργου την κατηγορία εφήβων με τους Τσέλλο και Λαδά στην 3η και 2η θέση.

 

Ο Ποδηλατοδρόμος στη συνέχεια θα αγωνιστεί στην Αθήνα και τέλος θα κλείσει την φετινή αγωνιστική σεζόν στην Καλαμάτα στις αρχές Νοεμβρίου, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.


Σχόλιο για "Δυνατός ο Ποδηλατοδρόμος στην Ανάβαση Ομπλού"

  1. Ο/Η Μαντάς Διονύσιος λέει:

    Συγχαρητήρια για την προσπάθεια! Είναι σπουδαίο να καλύπτετε όλο το φάσμα των αθλημάτων γιατί έτσι συμβάλετε ενεργά ώστε να συντηρούνται και οι πηγές εκείνες που θα δώσουν διέξοδο σε διαφορετικούς χώρους των αθλημάτων και του αθλητισμού σε όλους!Χαίρομαι γιατί συνήθως μεγαλοποιούμε τον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο και οδηγεί (και μέσω της δημοσιότητας) νέα παιδιά ως μονόδρομο σε αυτόν τον χώρο με αποτέλεσμα να συρρικνώνονται τα άλλα αθλήματα!Είναι υπέροχο να κρατάμε ανοιχτές τις πόρτες σε όλους τους χώρες και ο αθλητισμός τουλάχιστον στον νομό να έχει διεξόδους για ΌΛΟΥΣ. Καλή συνέχεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος