FOLLOW US: facebook twitter

Δυνάστης ο Κόροιβος στη Λευκάδα!

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Τη μεγαλύτερη φετινή επιτυχία του, πριν την επόμενη, πέτυχε το Σάββατο στα Επτάνησα ο Κόροιβος (65-69) επί της τοπικής Δόξας και την έριξε στο βάραθρο της Αχερουσίας! Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πόντο-πόντο οι «Μπλε» άλωσαν το κλειστό της Λευκάδας και πήραν ως λάφυρο το ροζ φύλλο αγώνα! Τώρα πια η Δόξα δεν έχει ελπίδες, ενώ ο Κόροιβος, κερδίζοντας την Πέμπτη τον Κολοσσό θα κάνει τεράστιο βήμα σωτηρίας.

*Επανερχόμενοι στο παιχνίδι, να σχολιάσουμε πως η νίκη του Κοροίβου στηρίχτηκε και πάλι στους ξένους παίκτες του. Ο Μιλουτίνοβιτς έπαιξε 34 λεπτά, ο Σταρκς 36, ο Γκότσερ 38 και ο Χολ 35. Πιο κάτω ο Πόλαρντ έπαιξε 26, ενώ από τους Έλληνες ο Σπυριδωνίδης 18 λεπτά. Ο Γκότσερ με 3/3 τρίποντα, ο Μιλουτίνοβιτς με 19 πόντους και ο Χολ με 18 ήταν κορυφαίοι και δυστυχώς που ο τελευταίος αναχωρεί για άλλες πολιτείες!

*Η ομάδα είχε 18 λάθη (πολλά) αλλά δεν στοίχισαν. Έτσι, πικράθηκε ο Χάρης που καταποντίζεται μαζί και η ομάδα του.

Φιγουράρει δεύτερος ο ΠΑΟΒ

Ήμαστε σαφείς στην προαναγγελία του αγώνα ΠΑΟΒ-Δόξα Μεγαλόπολης. Η ομάδα της Βάρδας πάει για νέα νίκη. Και την πέτυχε. Με 2-0 έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Γιατί η Δόξα (ως γίνεται εκτός έδρας) κλείστηκε πίσω, έκλεισε διαδρόμους προς την εστία της και απέκρουε. Ο κίτρινος πυρετός είχε χτυπήσει την ομάδα (Σαμπανέι, Ντόμας, Κοκκίνης) αλλά εκείνη απτόητη. Και δυστυχώς δεν υπήρχε κοσμάκης να τους χειροκροτήσει. Ο πολύτιμος Ανδριέλος πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ και ο Γούρμος το τέταρτο. Έτσι, οι «πράσινοι» καθάρισαν το παιχνιδάκι και φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πάνω από την Ερμιονίδα.

* Όσο για τους καλύτερους οι Βατσής, Ανδριέλος και ο Καλογερόπουλος στο α΄  μέρος ήταν εξαιρετικός.  Διαιτητής ο Πατρινός Χρονάς, ένας νέος ρέφερι στη Γ΄ Εθνική, που αγνόησε δύο χέρια, στο 44΄ και στο 70΄ στην περιοχή της Μεγαλόπολης!

*Επόμενο παιχνίδι πάλι μέσα με τον ολυμπιονίκη Τσικλητήρα Πύλου και πάμε για σταθεροποίηση στη δεύτερη θέση, ώστε να πιάσουν τόπο οι ευχές του Άρη Κουλούρη και όλων των λοιπών στην κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Αστέρας άλωσε το Άργος

Τελευταία νίκη του Αστέρα ήταν στην Αμαλιάδα 2-1 επί του Λουτρακίου την 11η αγωνιστική. Έκτοτε, πέρασαν πέντε άγονες αγωνιστικές με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Με κακές διαιτησίες, δοκάρια και ατυχίες. Παράλληλα, η ομάδα ενισχυόταν ακόμη και με ξένους παίκτες. Έτσι, στην πλέον κατάλληλη στιγμή ήρθε η πολύ μεγάλη νίκη στο Άργος με 3-0. Πολλαπλά τα οφέλη. Η ομάδα ξέφυγε από τις δαγκάνες του υποβιβασμού. Άφησε τον Παναργειακό και το Ζευγολατιό να αγωνιστούν από δω και πέρα, για το ποιος θα υποβιβαστεί.

*Η στείρα επίθεση των «βυσσινί» έβγαλε τρία γκολ. Οι Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ και ο Σταθάτος (ο εξαιρετικός Γαστουναίος) το τρίτο του! Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας  νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

*Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι μακριά από την Αμαλιάδα. Η ομάδα θα παίξει στη Μυτιλήνη.

Μόνο ένα διπλό

Το είχαμε σχολιάσει πως κατά την 22η αγωνιστική το διπλό θα είναι δύσκολο. Ήρθε τελικά ένα. Το φυσιολογικό από τα Καβάσιλα, που ήδη απειλούν την Προοδευτική να πάρουν την 5η θέση. Από τους προβλεπόμενους «άσους» έσπασαν δύο. Ο Ξενοφών και ο Ενιπέας, δε νίκησαν το Βαρθολομιό και την Προοδευτική. Άτυχη η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου. Προηγήθηκε 2-0, έχασε πέναλτι και η ομάδα της Μανολάδας έμεινε με δέκα για 20 λεπτά. Τελικά ισοφαρίστηκε (2-2).

Αναγνωρίζει τα διπλώματα η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ έστω και ετεροχρονισμένα προχώρησε σε ανάκληση απόφασης της προηγούμενης ΕΠΟ, σχετικά με τα διπλώματα που είχαν πάρει οι Ηλείοι προπονητές πέρυσι στα Φιλιατρά, μέσω της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Αυτό λόγω της αντάρας των εκλογών, ούτε που ανακοινώθηκε, γιατί η ΕΠΣ είναι φειδωλή σ’ ό,τι δεν την συμφέρει. Αποκαλύφθηκε όμως στη συνέντευξη του Άρη Κουλούρη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ μάλιστα αποκάλυψε «πως τώρα που είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών ο Αλέκος Τομαρόπουλος, όλα θα γίνουν καλύτερα, γιατί ο Αλέκος είναι συνεργάσιμος».

*Εμείς ως πρόεδρο ξέρουμε τον κ. Μιχαλόπουλο, αν έχει γίνει αλλαγή το αγνοούμε.

*Πάντως στην Πάτρα θα έχουμε σχολή για δίπλωμα UEFA C και τα μαθήματα θα παρακολουθήσει και ο παλαιός παίκτης του Πανηλειακού, Κώστας Κολοσκόπης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος