FOLLOW US: facebook twitter

Δράσεις του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας: Μπαζάρ και συλλογή τροφίμων για το Πάσχα

Ημερομηνία: 28-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Φόρτωσαν χιλιάδες καπάκια που συνέλλεξαν μαζί με τους προσκόπους και συλλόγους και πολίτες

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 4ου Μαραθωνίου Ολυμπίας που θα διεξαχθεί την 31&1 Απριλίου το Σωματείο Μαραθωνίου Ολυμπίας σε συνεργασία με το Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ν.Ηλείας θα βρίσκονται στην πλατεία του Πύργου(πρώην καφέ Πυργίον) όπου πέραν από πληροφορίες που θα δίνονται για το Μαραθώνιο και τις παράλληλες εκδηλώσεις του, θα μαζεύουν και τρόφιμα για να βοηθήσουν οικονομικά ασθενείς συμπολίτες του Δήμου μας, για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.
Στο ίδιο χώρο θα υπάρχει και BAZAAR με χειροποίητες λαμπάδες από το Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ν.Ηλείας, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει για καλό σκοπό.

Φόρτωσαν τα καπάκια για να πάρουν αμαξίδια

Παράλληλα, την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, το Σωματείο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Π.Ε Ηλείας με τους Προσκόπους του Πύργου, φόρτωσαν χιλιάδες καπάκια που συγκέντρωσαν όλη τη χρονιά και τα έστειλαν στην ανακύκλωση . Όπως τονίζει εκ μέρους του Σωματείου ο κ. Γ. Παπανικολόπουλος « Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τους προσκόπους για τη συνεργασία τους και για την πολύτιμη βοήθειά τους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε μια τόσο μεγάλη ποσότητα καπακιών Ολους τους Συλλόγους του Δήμου Πύργου , Όλους τους πολίτες του Πύργου και των γύρω Χωριών Τα Σχολεία ,τους μαθητές και τις οικογένειές τους, Τους καθηγητές τους ,Τα φροντιστήρια , τα Μαγαζιά , Και την εταιρία ανακύκλωσης ΕΛΒΕΝ για την δωρεάν μεταφορά των καπακιών Σε επόμενη εκδήλωση που θα κάνουμε θα αγοράσουμε και θα παρουσιάσουμε τα καροτσάκια .Και Θα δοθούν σε κάποιους άνθρωπους που δεν έχουν την δυνατότητα να το πάρουν μόνοι τους.

Έτοιμες οι πρώτες λαμπάδες για το μπαζάρ του Σωματείου.

 

Να σημειώσουμε τέλος, ότι μεγάλη ποσότητα από καπάκια παρέδωσαν στο σύλλογο ΑΜΕΑ Ν. Ηλείας και στους προσκόπους προκειμένου να αποκτήσουν αναπηρικό αμαξίδιο, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου  Κατακόλου Ο ΦΑΡΟΣ που είναι πάντα συμμετοχος στις τοπικές εξελίξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος