FOLLOW US: facebook twitter

ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.: Διοργανώνει το Σαββατοκύριακο τον 5ο γύρο του Π.Π.Motocross

Ημερομηνία: 24-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS, διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, στην πίστα των Δουνεΐκων, τον πέμπτο από τους επτά αγώνες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ηλειακό σωματείο «συνδιοργανωτής στη μεγάλη προσπάθεια είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ και συνδρομητές η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ καθώς και πολλές επιχειρήσεις που ενισχύουν τον αγώνα μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Το αναδιαμορφωμένο τερέν και η προσπάθεια για άρτια διοργάνωση έλκουν το ενδιαφέρον αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Τεράστιο είναι και το ενδιαφέρον των τοπικών αναβατών που θα αγωνιστούν μπροστά από τα δικά τους οικεία πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε έφερε πολλούς αθλητές από διάφορα σημεία της ενδοχώρας αλλά και αθλητές της ευρύτερης περιοχής για προπόνηση, προκειμένου να εξοικειωθούν με την πίστα του αγώνα ώστε να μπορέσουν να καταφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι το Πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμη καμπή.

Η παρουσία τους μας βοήθησε να διεξάγουμε πολύτιμα συμπεράσματα για  την οργάνωση του αγώνα, αφού ο μεγάλος όγκος αθλητών, μας έδωσε τη δυνατότητα να σχηματίσουμε εικόνα, έτσι ώστε να προβούμε σε μικροαλλαγές οι οποίες θα επιτρέψουν την μέγιστη απόδοση των αγωνιζομένων και την τέρψη των θεατών μας.
Μέχρι σήμερα τα μηνύματα που εισπράξαμε ήταν θετικά και ευελπιστούμε η προσπάθεια που επιχειρείται να τύχει θετικής αποδοχής από αθλητές και φιλάθλους σε βαθμό που να αναδείξει τον αγώνα μας σε γεγονός της χρονιάς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του Νομού.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Σάββατο, 28-4-2019 κι από ώρα 11:00 χρονομετρημένα δοκιμαστικά και  σκέλη  για τις κατηγορίες 65 -85-OPEN και QUAD. Η είσοδος είναι  ελεύθερη. Την Κυριακή 29-4-2018 οι αγώνες ξεκινούν ώρα 10: 00. Η είσοδος είναι 5 ευρώ για τους ενηλίκους ενώ για τα παιδιά δωρεάν. Ραντεβού λοιπόν για τις 28-29 Απρίλη 2018 σε ένα πανέμορφο χώρο στο κέντρο του Νομού, στην περιοχή ανάμεσα Πύργο Αμαλιάδα, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από τον άξονα της Ε.Ο. Πατρών –Πύργου, στο ύψος των Δουνεΐκων, για να απολαύσουμε μια γιορτή χωρίς Πυροτεχνήματα, να υποδεχθούμε και να χειροκροτήσουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, απολαμβάνοντας το θαυμάσιο θέαμα που θα μας προσφέρουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος