FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου την Τετάρτη: Μανωλοπούλειο, Κολυμβητήριο και SeaTrac στην ημερήσια διάταξη

Ημερομηνία: 22-01-2018 | Συντάκτης:

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης όπου θα ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα των έργων του 2018 και θα συζητηθούν σειρά τρεχόντων θεμάτων ενώ στις 8 το βράδυ θα γίνει και ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την λήψη απόφασης ψήφισης του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου πλαισίου Δράσης του Δήμου Πύργου.

Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης, έχουν συμπεριληφθεί μια σειρά προτάσεων για σημαντικά έργα και συγκεκριμένα: 1) Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής των μελετών με τίτλο: 1. «Κατασκευή Υποδομών Πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων στην Τ.Κ. Γουμέρου Δήμου Πύργου» προϋπολογισμού 400.000,00€ και 2. «Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου πολιτιστικού και περιβαλλοντικού Κέντρου στην Τ.Κ. Γουμέρου & Κατασκευή κρηνών σε κοινότητες της Δ.Ε. Ωλένης Δήμου Πύργου» προϋπολογισμού 280.000,00€ στο υποπρόγραμμα 3 «Ενθάρρυνση Τουριστικών δραστηριοτήτων» στο πλαίσιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ)  «Ολοκληρωμένη παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία», 2) Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής πρότασης για την ένταξη του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αυτόνομη πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα» προϋπολογισμού 60.000,00€ στο Ε.Π.

«Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία» άξονας προτεραιότητας 03 «Ανάπτυξη Μηχανισμού Στήριξης της επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ με τίτλο: «Δημιουργία ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλασσίων Προορισμών» , 3) Λήψη απόφασης υποβολής πρότασης για την ένταξη του έργου: [Αποκατάσταση «Μανωλοπούλειου Διατηρητέου κτιρίου»] Υποέργο 1: [Σύνταξη οριστικών μελετών και διαδικασίες αδειοδότησης], Υποέργο 2: [Αποκατάσταση λειτουργική και μορφολογική «Μανωλοπούλειου Διατηρητέου κτιρίου», προϋπολογισμού 2.500.000,00€ στο Ε.Π.

«Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία» άξονας προτεραιότητας 03 «Ανάπτυξη Μηχανισμού Στήριξης της επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ με τίτλο: Δημιουργική επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας»,4) Λήψη απόφασης έγκρισης υποβολής πρότασης για την ένταξη του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ανοικτού Κολυμβητηρίου Πύργου», Υποέργο 1: «Σύνταξη οριστικών μελετών ενεργειακής αναβάθμισης», Υποέργο 2: «Ενεργειακή αναβάθμιση υποδομών ανοικτού Κολυμβητηρίου» προϋπολογισμού 1.000.000,00€ στο Ε.Π.

«Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» άξονας προτεραιότητας 10 «Εφαρμογή στρατηγικών επίτευξης χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με έμφαση στις αστικές περιοχές»ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων – δράσεις ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας (ΕΞΕ και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας(ΑΠΕ) σε αθλητικές εγκαταστάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος