FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή γιορτή και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Ανδραβίδας για την Ημέρα της Γυναίκας και τα 35 χρόνια ίδρυσής του

Ημερομηνία: 14-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Με αφορμή την συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών Ανδραβίδας και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 του Μάρτη 2018 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση-γιορτή στην ταβέρνα “Διόνυσος,με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πλήθος μελών  τίμησε με την παρουσία του την γιορτή και τα γενέθλια του Συλλόγου!
Τις γυναίκες υποδέχθηκαν μέλη του Δ.Σ με ευχές και ένα χρηστικό δωράκι (αντί λουλουδιών)για την κάθε μια ξεχωριστά.

Η κυρία Άννα Λαγού Γώτη και τα μέλη του Δ. Σ απεύθυναν χαιρετισμό και επεσήμαναν την σημασία και τα μηνύματα της ημέρας της 8ης Μαρτίου για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών, στην διαβίωση και στην εργασία. Έπειτα απονεμήθηκαν τιμητικά ενθύμια στις κυρίες, που έχουν διατελέσει πρόεδροι, από ιδρύσεως του Συλλόγου έως σήμερα: Καραθαναση Ευγενία, Κακολυρη Ιωάννα,Φανού Διατσέντα,Νικολοπούλου Παρασκευή,Μουζάκη και Ρούλα,Βαρβαρεσου Αντιόπη. Ακολούθησε δείπνο με εξαιρετικό μενού που επιμελήθηκε προσωπικά ο κύριος Φώτης Βατσής, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά ο Σύλλογος Γυναικών για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.

Στην λαχειοφόρο που ακολούθησε, κληρώθηκαν πολλά δώρα στις τυχερές, δύο εκ των οποίων μεγάλης αξίας, (ένα σύστημα σιδερώματος προσφορά του συλλόγου κι ένα ρολόι μεγάλης επώνυμης σειράς από την κύρια Κλαδη Αναστασία στην Γαστούνη). Κέφι και χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλες τις κυρίες που βρέθηκαν στην εκδήλωση σ’ αυτήν την όμορφη βραδιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος