FOLLOW US: facebook twitter

Δικαιώθηκε η Πρόοδος Σαλμώνης στο Διαιτητικό

Ημερομηνία: 25-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε σήμερα την Πρόοδο Σαλμώνης στην προσφυγή που είχε καταθέσει για την απόφαση αποκλεισμού της από το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, που είχε πάρει η ΕΠΣ Ηλείας στις 5 Οκτωβρίου. Μάλιστα η δικαίωση ήρθε πανηγυρικά με ψήφους 4-1!

Η διοίκηση της Προόδου Σαλμώνης, είχε καταθέσει εκ νέου προσφυγή, ζητώντας ουσιαστικά να γίνει δεκτή η άποψή της επί του θέματος, ότι δηλαδή το άρθρο 35 του ΚΑΠ αναφέρει πως το σωματείο έχει ευθύνη μόνο όταν ο προσφεύγων (Πέτρος Σταθόπουλος) είναι μέλος του Δ.Σ. ή ό,τι άλλο άμεσης ιδιότητας με το σωματείο, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει, καθώς ο Σταθόπουλος όταν είχε κάνει προσφυγή ζητώντας επανάληψη των εκλογών της ΕΠΣΗ, δεν ήταν μέλος του Δ.Σ. της Προόδου. Επ’ αυτού οι άνθρωποι της Προόδου, προσκόμισαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο  απόφαση Γενικής Συνέλευσης του σωματείου, ότι ο Πέτρος  Σταθόπουλος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ομάδα, ούτε καν ως απλό μέλος…

Η ΕΠΣΗ πλέον είναι αναγκασμένη να άρει την απόφασή της περί αποκλεισμού της Προόδου και να ορίσει τα παιχνίδια της ομάδας που δεν έχουν διεξαχθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος