FOLLOW US: facebook twitter

Διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακη υπό την προεδρία του Στέλιου Κονταδάκη – Γραμματέας Οργανωτικού Ν.Δ.

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Υπό την Προεδρεία του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. κ. Στέλιου Κονταδάκη θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. και Στελεχών Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ., στον Πύργο Ηλείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΠΛ. ΗΡΩΩΝ – 4ος όροφος) με την παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού κ. Γούλα Κωνσταντίνου.

Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, οργανωτικά θέματα και οι προσυνεδριακές εργασίες του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Θα είναι ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων, μέσα από το οποίο θα συνδιαμορφωθούν και θα αποφασιστούν οι κεντρικοί άξονες των προγραμματικών θέσεων της Ν.Δ

Πριν από το 11ο Συνέδριο, θα πραγματοποιηθούν 7 προσυνέδρια σε όλη την Ελλάδα. Με το κάθε προσυνέδριο να αντιστοιχεί σε μία διαφορετική θεματική ενότητα. Με απαντήσεις στα προβλήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας, στις ανάγκες των πολιτών και τις προκλήσεις των καιρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος