FOLLOW US: facebook twitter

«Διεκδικήσαμε και κερδίσαμε!»: Κοπή πίτας του Συλλόγου εργαζομένων δήμων Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας-Ζαχάρως

Ημερομηνία: 29-01-2018 | Συντάκτης:

Να συνεχίσουν να αγωνίζονται όχι μόνο για το καλό το δικό τους αλλά και το καλό των Δημοτικών Υπηρεσιών και της Τ.Α με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, για το καλό των ταλαιπωρημένων πολιτών αυτής της χώρας, κάλεσε στους συναδέλφους του ο πρόεδρος του Συλλόγου Συλλόγου εργαζομένων δήμων Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας- Ζαχάρως κ. Χρήστος Γαρύφαλλος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στο κέντρο «Κίρκη» το βράδυ της Παρασκευής όπου οι εργαζόμενοι διασκέδασαν και πέρασαν ένα όμορφο βράδυ.

Την κοπή της πίτας του Συλλόγου ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Γαρύφαλλος καλωσόρισε τους συναδέλφους του και όλον τον κόσμο στην εκδήλωση, ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Παράλληλα στην ομιλία του τόνισε ότι ο Σύλλογος παλεύει

και αγωνίζεται με έντονους και δυναμικούς ρυθμούς για την αντιμετώπιση της πληθώρας των προβλημάτων στις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ αναφορά έκανε και στις ελλείψεις προσωπικού τις οποίες χαρακτήρισε τραγικές.

«Προσωπικό όπως αυτό της καθαριότητας, του πρασίνου, των παιδικών σταθμών και λοιπές κοινωνικές δομές βρίσκονται στα όριο της διάλυσης ελλείψει προσωπικού και κονδυλίων. Το μάρμαρο πληρώνουν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι και οι πολίτες καθώς πρόκειται για υπηρεσίες αιχμή στην εξυπηρέτηση του δημότη. Ενδεικτικό είναι πως οι υπηρεσίες καθαριότητας λειτουργούν τις περισσότερες φορές με κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση όμως τόσα χρόνια, όλες τις υπηρεσίες αιχμή που εξυπηρετούν τον δημότη τις απαξιώνει και τις υποβαθμίζει με απώτερο σκοπό την κατάργηση του Δημοσίου και Κοινωνικού τους χαρακτήρα και εν τέλει την ιδιωτικοποίηση τους.» Ο κ. Γαρύφαλλος ανέφερε ακόμα ότι ο Σύλλογος είναι πάντα μπροστάρης στις απεργίες, στις στάσεις εργασίες και στα συλλαλητήρια και έκανε αμέτρητες παρεμβάσεις στους Δημάρχους και στις Δημοτικές Αρχές «Διεκδικήσαμε και Κερδίσαμε. Ήμασταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση Αυτόνομη – Ενισχυμένη – Αποδοτική και Οργανωμένη.»

Τέλος ο κ. Γαρύφαλλος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλες τις αποφάσεις – τους εκπροσώπους του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας (Γερασιμόπουλο Ανδρέα, Καρανικολό Γεώργιο) και δήμου Ζαχάρως (Δράκο Θωμά, Νικολακοπούλου Αγγελική) και ιδιαιτέρως στο δήμαρχο Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλο Χρήστο Αρχ. Ολυμπίας κ. Κοτζιά Θύμιο και τον πρώην Δήμαρχο Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο για την τιμή που τους έκαναν να παρευρεθούν καθώς και τους  αντιδημάρχους κ. Σκαρτσιάρη Ανδρέα, Αθανασόπουλο Παντελεήμονα, Γεωργόπουλο Γεώργιο, Αντριάνα Αγγελακοπούλου, Γιαννακόπουλο Πέτρο, Κωσταριά Φώτη.

Φωτογραφίες: Βασίλης Αγγελάκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος