FOLLOW US: facebook twitter

Δια πυρός και σιδήρου

Ημερομηνία: 05-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Προοδευτική – Δόξα Ν.Μ.  0-2

Η Δόξα Ν. Μανολάδας πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Προοδευτικής (0-2) και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το αποτέλεσμα ίσως αδικεί την Προοδευτική, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε πολλές ευκαιρίες, για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 3ο λεπτό, μετά από ασυνεννοησία του τερματοφύλακα Σταθόπουλου με τον Παναγιώτη Σάμαρη, ο Μηλαδόπουλος με κεφαλιά  έκανε το 0-1. Στη συνέχεια,  Νικολετάκης,  Κατσιμιτσίρης και Μπουρλάκης έχασαν ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν και το ημίχρονο τελείωσε 0-1.

Στο β΄ μέρος, η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 60΄. Το εκτέλεσε ο Νικολετάκης και το απέκρουσε στη γωνία ο Κανελλόπουλος. Για το πέναλτι διαμαρτυρήθηκε έντονα ο τεχνικός της Δόξας, Γιώργος Λαγός, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι αλλά στο μηρό του παίκτη της Δόξας  και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Μάριο Λαμπρόπουλο.

Στο 75΄ όμως κέρδισε πέναλτι και η Δόξα, πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ορλόφ. Το εκτέλεσε ο Σάββας Αντωνόπουλος αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σταθόπουλο. Η Προοδευτική συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, οι Πέρδικας, Νικολετάκης όμως ήταν άστοχοι, ώσπου στο 86΄ ο Σάββας Αντωνόπουλος έκανε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Σπ. Βασιλόπουλος (50΄ Πέρδικας), Λιακόπουλος, Ορλόφ, Λ. Σάμαρης (70΄ Μιχαλόπουλος), Ζ. Βαλογγιάνης, Π. Σάμαρης, Λαζανάς, Κατσιμιτσίρης (46΄ Παντελής), Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Δόξα: Α. Κανελλόπουλος, Αλ. Κανελλόπουλος, Κολτσίδας,  Σιούλας (85΄Ανδρικόπουλος), Κ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός, Μπισμπάρδης (82΄ Δημητρόπουλος).  , Μηλαδόπουλος, Καταβάτης, Αντωνόπουλος, Λιβάνης (73΄ Μπάμιατζης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος