FOLLOW US: facebook twitter

Διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:

Είδη διατροφής και καθαρισμού, διανεμήθηκαν χθες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου, στους δικαιούχους του επισιτιστικού ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Δεκάδες δικαιούχοι έσπευσαν στο χώρο για να προμηθευτούν τις ποσότητες που τους αναλογούν και σχετίζονται με τον αριθμό των μελών κάθε οικογένειας και λόγω της μεγάλης προσέλευσης, χρειάστηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη και οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Πρόνοιας, θα βρίσκονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Πρόνοιας για τη βοήθεια καθώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο δε διαθέτει εργάτες για την υποστήριξη του προγράμματος.

Οι δικαιούχοι συνολικά στο δήμο Πύργου ανέρχονται σε 3.500 άτομα και όπως αντιλαμβάνεστε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι πολλά. Εμείς ως δήμος, ενόψει και των Χριστουγέννων, με τη στήριξη του δημάρχου, θα στηρίξουμε κάθε οικογένεια που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο γιορτινό τραπέζι, ανεξάρτητα αν είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η λίστα των «φτωχών» δυστυχώς, καθημερινά αυξάνεται και βοηθάμε όσους μπορούμε ώστε τις μέρες των γιορτών που πλησιάζουν να έχουν όλοι γεμάτο το τραπέζι τους…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος