FOLLOW US: facebook twitter

Διανέμονται σήμερα σακούλες ανακύκλωσης

Ημερομηνία: 09-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

anakuklosi-tsanta

Παρελήφθησαν χθες 800 σακούλες και 4.800 φυλλάδια ανακύκλωσης στον Δήμο Πύργου

Οκτακόσιες (800) σακούλες ανακύκλωσης και 4.800 φυλλάδια ανακύκλωσης  με σκοπό να διανεμηθούν στους δημότες για την προώθηση του προγράμματος της ανακύκλωσης του Δήμου Πύργου, παρέλαβε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (Ε.Ε.Α.Α.) η Δ/νση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Σε συνέχεια των δράσεων του ο Δήμος σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιήσει διανομή σακουλών ανακύκλωσης στους παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς Πύργου, προκειμένου να συμμετέχουν και εκείνοι ενεργά στην ανακύκλωση και να βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την καθαριότητα των χώρων μετά την λήξη λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

Επίσης κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να προμηθευτεί την ειδική σακούλα ανακύκλωσης ή φυλλάδιο με ενημερωτικό υλικό για την ανακύκλωση, από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στον 1ο όροφο και ώρες 07:00-15:00.

Τέλος, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διονύση Μπέλτσο, συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου των κάδων απορριμμάτων σε όλες τις περιοχές της πόλης του Πύργου και σε όλες τις τοπικές κοινότητες. «Παρακαλούνται οι δημότες με δεδομένο ότι το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων έχει λυθεί οριστικά, να συνεργάζονται με την Υπηρεσία και να μην απομακρύνουν τους κάδους από τα σημεία που τοποθετούνται, καθώς η αποκομιδή εντός της πόλης πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος